Tällä futiksella ei hyvä heilu: Manchester Unitedille ruma Mestarien liiga -tappio Turkissa

Manchester Unitedin voittokulku jalkapallon Mestarien liigassa katkesi rumalla tavalla Istanbul Basaksehirin vieraana. Turkkilaisännät voittivat taiston avauspuoliajan maaleilla 2–1.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Manchester Unitedilta nähtiin surkeaa yksilöfutista kollektiivisten hyökkäyspelimallien loistettua poissaolollaan. Pelaajat joutuivat alituiseen miettimään ratkaisuja liikaa, ja syötöt painuivat selkeiden suuntien uupuessa monin paikoin vastustajan haltuun.

Puolustamisessakaan ei ollut kehumista. United-pelaajien huomio oli aivan muualla, kun Basaksehirin Edin Visca lähetti pallonriiston jälkeen omalta alueelta pitkän keskityksen keskialueelle. Konkari Demba Ba pääsi karkaamaan läpi ja vei turkkilaiset 1–0-johtoon.

Unitedin puolustus oli helisemässä myös turkkilaisten toisen maalin syntyessä. Edin Visca tälläsi Basaksehirin leikittelevän syöttökuvion päätteeksi 2–0-johtoon.

Anthony Martial puski avausjakson lopussa Luke Shaw'n keskityksestä Unitedin ainokaisen.

Vaikka manchesterilaiset käyttivät toisella jaksolla kaikki viisi vaihtoaan, pelin hakeminen jatkui loppuun saakka. Lisäajalla pallo kyllä pyöri maalinedusruuhkassa Basaksehirin maaliviivalla, mutta sisään vieraat eivät sitä saaneet.

United oli voittanut kauden ensimmäisissä Mestarien liiga -otteluissaan PSG:n vieraissa 2–1 ja tyrmännyt RB Leipzigin kotonaan 5–0. Basaksehirilla oli allaan kaksi tappiota, ja nyt se otti ensimmäisen voittonsa.

Alkuillan toisessa ottelussa Pietarin Zenit ja Lazio päätyivät 1–1-tasapeliin. Kello 22 käynnistyy kuusi Mestarien liiga -peliä.

Lue myös:

    Uusimmat