Sokkihoitoa: turkkilaisseura kurittaa Manchester Unitedia Mestarien liigassa!

Istanbul Basaksehirin konkari Demba Ba karkasi jalkapallon Mestarien liigassa kuin varkain maalintekoon ja vei joukkueensa johtoon ennakkosuosikki Manchester Unitedia vastaan. Basaksehir osui avausjaksolla myöhemmin uudestaankin.

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

United oli vyöryttänyt peliä Basaksehirin päähän, mutta turkkilaisseura pääsi väliin Unitedin antamasta lyhyestä kulmapotkusta. Edin Visca keskitti pallon kauas pystyyn Balle, joka pääsi karkaamaan puolesta kentästä yksin läpi Unitedin puolustuksen huomion oltua muualla.

Unitedin Nemanja Matic yritti juosta Bata kiinni, mutta 35-vuotias, Chelseassakin urallaan pelannut ranskalais-senegalilainen legenda pinkoi rangaistusalueen tuntumaan ja painoi pelivälineen alakulmaan.

Osuma syntyi 13. minuutilla, ja 40. minuutilla helähti toistamiseen, kun Edin Visca tälläsi näyttävän hyökkäyskuvion päätteeksi turkkilaiset 2–0-johtoon.

Anthony Martial onnistui kuitenkin muutaman minuutin päästä puskemaan kavennuksen Luke Shaw'n keskityksestä. Basaksehir johtaa näin ottelua tauolla 2–1.

Unitedilla on allaan kaksi voittoa kauden ensimmäisistä Mestarien liiga -otteluista, kun se on kaatanut huippuseurat PSG:n ja RB Leipzigin. Turkkilaisella Basaksehirilla on tilillään kaksi tappiota.

Ottelua voi katsoa suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.