Mainos

Taiteilijat loivat hotelliin värien ilotulituksen

Psykedeelinen Hotel Fox Kööpenhaminassa syntyi taiteilijoiden käsissä.

61-huoneinen Hotel Fox Kööpenhaminassa halusi omalaatuisen sisustuksen. Niinpä hotelli palkkasi vuonna 2005 21 taiteilijaa luomaan huoneisiin omalaatuiset teemat.

Matkailija voi yöpyä japanilaiselle animaatiolle pyhitetyssä huoneessa, jonka suunnitteli roomalainen Simone Legno,kertooshelterpop.com.

Tarjolla on myös rentouttava, vain turkoosilla ja valkoisella sisustettu huone, jonka teemana on tuoda yöpyjän mieleen kevät. Huoneen seinillä kulkeekin loputtoman pitkiä oksia ja suuria kukkia. Spring Grove -huoneen teeman suunnitteli taiteilijajoukon nuorin jäsen, 23-vuotias Anke Vera Zink.

Fantasiasta ja myyteistä viehättynyt Birgit Amadori suunnitteli Kings Court I -nimisen huoneen, joka vaikuttaa kuuluvan pikemminkin englantilaiseen linnaan kuin hotelliin.

Hulvattomampaa menoa voi hakea Sleep Sessions -huoneesta, johon on luotu lapsuudesta tuttujen telttaretkien meininkiä. Seiniä peittävät oranssit, metsäiset kuvat. Fertility Shrine -huoneessa sängyltä löytyy pehmoleluleijonia, ja seinillä juoksentelee alpakka-, koira- ja lintukuvioitua tapettia.

MTV3

Lähde: Shelterpop.com

Kuva: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.