Mainos

Tähtien hiustyylit, joilla säästät aikaa ja rahaa

Näiden hiustyylien ja leikkausten avulla säästät rahaa. Katso mallia julkkiksista!

Trendikkäät hiustyylit ja leikkaukset ovat ilo silmälle, mutta tekevät pahaa lompakolle. Hiusstailisti Jenny Cho antaa vinkkejä leikkauksista, joiden avulla säästät sekä rahaa että aikaa.

Kiharat tai vallattomat hiukset

Vaikka julkkiskaunottarilla riittäisi rahaa, he eivät jaksa juosta kampaajalle kuukausittain ylläpitämässä hiustyyliään. Tähdet kuten Jennifer Aniston ja Kim Kardashian ovat valinneet helpomman ratkaisun kasvattamalla pitkät hiukset, jotka saavat eloisuutta kerrostusten avulla.

Pyydä kampaajaasi leikkaamaan pituudeltaan olkapäiden yli laskeutuva malli, jossa on keskipituisia tai pitkiä kerrostuksia. Kiharahius pysyy oikeassa mallissa pidempään, sillä se ei kasva viivasuoraan alaspäin. Tästä johtuen kampaajakäyntien tiheyttä voi vähentää neljään kertaan vuodessa.

Nopeasti kaunista: Lisää märkiin hiuksiin kiharoille sopivaa muotovaahtoa ja anna niiden kuivua luonnolliseen muotoonsa. Jos haluat sileämmän näköisen kampauksen, voit käyttää suoristajaa.

Viimeistellymmän lookin saat kun peset hiuksesi edellisenä iltana ja kuivaat niitä suuren pyöräharjan avulla – mutta vain puolikuiviksi. Aamulla voit käyttää kiharrinta ja kääntää hiukset pois kasvoilta kauniille laineikkaille kiharoille.

Suorat tai laineikkaat hiukset

Näyttelijättäret Emma Watson ja Emily Blunt luottava lyhyempään hiustyyliin, joka reunustaa kauniisti kasvoja.

Pyydä kampaajaasi leikkaamaan olkapäille tai solisluihin asti ulottuva polkkatukka keskipituisilla kerrostuksilla. Tämän helppohoitoisen hiustyylin ansiosta sinun ei tarvitse käydä kampaajalla kuin neljä kertaa vuodessa.

Nopeasti kaunista: Säästääksesi aikaa, anna kiharoidesi kuivua yön yli. Mikäli tahdot sileämmän lopputuloksen, kuivaa hiukset kuivaajan ja harjan avulla. Kuivata ensin hiukset puolikuiviksi sukimalla niitä sormin. Tämän jälkeen erottele hiukset osiin ja kuivaa harjan kanssa. Kohdista puhallus aina harjan kohdalle, ei suoraan hiukseen. Muista suojata hiuksesi kuumuudelta ennen käsittelyä esimerkiksi hiussuihkeella, shampoolla ja hoitoaineella.

Ellet jaksa pestä hiuksiasi päivittäin, voit tuoda kuiviin hiuksiin lisää rakennetta hiuspuuterin avulla. Mattapuuteri antaa luonnollista tukea ja auttaa hiusten käsittelyssä sekä erottelussa.

Kokeile Tyylitalossamiten eri hiusmallit sopivat sinulle!

(MTV3 Helmi)

Kuvat: WireImage / AOP

Lähde: Daily Makeover

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.