Tähti tiukan paikan edessä: tappio talokaupoissa vai kosto ex-vaimolle?

Näyttelijä Charlie Sheen on saanut tarjouksen ex-vaimolleen ostamastaan talosta, mutta tarjous ei ole lähelläkään tähden pyytämää summaa.

Huumeongelmaista ex-vaimoaan, Brooke Muelleria, intohimoisesti vihaava näyttelijä Charlie Sheen on haastavan paikan edessä. Sheenin pitäisi päättää, kumpi on tärkeämpää: raha vai kosto ex-vaimolle?

Miehen puolikkaat -sarjaa tähdittänyt Sheen on päättänyt myydä Muellerin ja parin kaksospoikien käyttöön ostamansa talon, sillä Muellerin riippuvuus huumeista on ajanut parin kiivaaseen huoltajuustaisteluun. Tähti saikin jo tarjouksen talosta, mutta se ei täysin vastaa talon arvoa.

Sheen osti talon viime vuonna 3,6 miljoonalla eurolla. Koska näyttelijä haluaa Muellerin ulos kodistaan mahdollisimman, on tähden hintapyyntö talolle ollut sama 3,6 miljoonaa euroa. TMZ:n mukaan Dginger Group -niminen kiinteistöyritys on lähettänyt Sheenille kirjeen tarjoten Muellerin asuttamasta talosta vain 1,9 miljoonaa euroa. Hyväksyessään tarjouksen Sheen menettäisi siis roiman summan euroja.

LUE MYÖS:

Sheen ei halua tehdä talolla voittoa, koska puolet voitosta menisi avioerosopimuksen mukaan Muellerin tilille, mutta 1,7 miljoonan euron tappio ei taatusti kuulosta sekään hyvältä.

Sheen on jo lähettänyt Muellerille kirjeen, jossa vaaditaan tämän poistuvan talosta välittömästi.

Millaisia luksustaloja Jokakodin sivuilla on myynnissä?Tutustu yli puolen miljoonan euron arvoisiin kohteisiin!


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lähde: TMZ

Lue myös:

    Uusimmat