Tähdet innostuivat muhkeista laukuista – kopioi tyyli!

MTV Lifestyle keräsi yhteen tähtien laukkutyylit.

Kun suuntana on kauppa tai kuntosali, sekä tavalliset tallaajat että julkimot luottavat suureen, tilavaan laukkuun. Tähtien luottomerkit tosin ovat hieman hintavampia kuin normikansalaisten valinnat – esimerkiksi Hermésin Birkin-laukku on legendaarisen haluttu asuste, mutta kustantaa lähes kuusi tuhatta euroa!

Keräsimme yhteen tähtien laukkutyylit. Jos se on iso ja massiivinen, se on nyt muodissa – kopioi julkkistyyli inspiraatiokuviemme avulla!

Aina tyylikäs musta

Musta on turvallinen ja aina tyylikäs vaihtoehto. Toisaalta musta laukku voi olla jopa liian turvallinen – siis tylsä. Hohtoa tähän vaihtoehtoon saa kultaisilla tai kromatuilla yksityiskohdilla, tai vaihtamalla kantohihnan eri väriseen.

Kopioi tyyli:

Väriä elämään

Taiteellinen julkkis ei tyydy tavalliseen, miksi sinun siis pitäisi? Asuun saa helposti väriä muhkealla, värikkäällä laukulla.

Kopioi tyyli:

Rauhallinen ruskea

Rento ja rauhallinen ruskea sopii kantajalle, jos musta tuntuu liian tylsältä vaihtoehdolta. Kuvioilla ruskeaankin laukkuun saa pirteää jujua. Tumma väritys kestää likaa paremmin kuin aivan vaalea!

Kopioi tyyli:

Beige viettelys

Vaalea tai kuvioitu laukku on tyylikäs, mutta sen puhtaana pitäminen voi olla konstikasta. Valitse laukkumateriaali, jonka voit pyyhkäistä puhtaaksi kostealla liinalla!

Kopioi tyyli:


Lue myös:

Video: Kevään hittikiharat

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat