Taas yksi Facebookin sovellus lopetetaan – erillisestä Bonfire-sovelluksesta ei tullut hittiä

Facebook on tullut tunnetuksi useiden eri kilpailevien palveluiden suorasukaisestakin kopioinnista. Useimmiten lopputuloksena on ollut kuitenkin epäonnistuminen – lukuun ottamatta Snapchatista tutun tarinamuodon erittäin onnistunutta ottamista osaksi kaikkia Facebookin sovelluksia.

Viimeisimpänä vähemmän onnistuneena hankkeena Facebook on nyt kertonut sulkevansa Bonfire-ryhmävideopuhelusovelluksen, joka käytännössä oli kopio Houseparty-nimisestä kohtuullista suosiota saavuttaneesta kilpailevasta sovelluksesta.

Facebook aloitti Bonfiren testaamisen kesällä 2017. Sovelluksen toiminta tulee lakkaamaan myöhemmin tämän kuun aikana. Facebook testasi Bonfirea muutamissa maissa, kuten Tanskassa.

Facebook vahvisti The Vergelle Bonfiren lopettamisen. ”Liitämme elementtejä siitä mitä olemme oppineet mukaan nykyisiin ja tuleviin tuotteisiimme.”

Facebook on jo nyt lisännyt ryhmävideopuheluja osaksi muita sovelluksiaan, Instagramia ja Facebook Messengeriä. Lisäksi se on tuomassa Facebook Messengeriin toiminnon videoiden katseluun yhdessä kaverien kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja