Taas suru-uutinen Beverly Hills 90210 -faneille – Jed Allan on kuollut

Jed Allan menehtyi vain viisi päivää Luke Perryn jälkeen.

Beverly Hills 90210 -sarjaa tähdittänyt Jed Allan on kuollut 84-vuotiaana. Näyttelijän poika Rick Brown kertoi suru-uutisen lauantaina Facebookissa Allanille omistetulla fanisivulla.

– Olen pahoillani, että joudun kertomaan surullisen uutisen isäni poismenosta tänä iltana. Hän kuoli rauhallisesti perheensä ympäröimänä. Me ja monet muut rakastivat häntä paljon, Brown kirjoittaa.

Allan menehtyi vain viisi päivää samassa sarjassa näytelleen Luke Perryn jälkeen. Perry kuoli aivohalvaukseen 4. maaliskuuta vain 52-vuotiaana.

Allan näytteli Beverly Hills 90210 -sarjassa Rush Sandersia. Hänet tunnettiin myös rooleistaan sarjoissa Päivien viemää ja Santa Barbara.

Ian Ziering, joka näytteli sarjassa Allanin poikaa, julkaisi Instagramissa kuvan Allanin muistolle.

– Olen surullinen kuullessani, että olemme menettäneet jälleen yhden 90210-luokkatoverin. Minulla oli ilo työskennellä Jed Allanin kanssa vuodesta 1994 vuoteen 1999. Hän näytteli Rush Sandersia, Steven isää. Hieno työtoveri, jota tullaan kaipaamaan, Ziering kirjoittaa.

Allan sai ensimmäisen merkittävän roolinsa General Hospital -sarjasta vuonna 1963. Hän näytteli myös Lassiessa ja The Secret Storm -sarjassa, kunnes sai roolin Päivien viemää -sarjasta vuonna 1971.

Allan oli naimisissa Toby Brownin kanssa, kunnes tämä menehtyi vuonna 2001.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat