Taaperot törmäsivät toisiinsa kadulla – supersuloinen reaktio sulattaa sydämiä: ”Voinko tykätä tuhat kertaa?”

Jalkakäytävällä toisiaan halaamaan rynnänneet taaperot ovat sulattaneet miljoonia sydämiä sosiaalisessa mediassa.

Parhaan ystävän näkeminen on useimmiten iloinen tapahtuma. Vilpittömiä reaktioita läheisen ihmisen kohtaamisesta näkee kuitenkin harvemmin aikuisväestössä.

Kenties juuri siksi valloittava taaperoparivaljakko on saanut hymyn nousemaan miljoonien ihmisten kasvoille. Sosiaalisessa mediassa kiertävällä videolla New Yorkissa asuvat bestikset, Maxwell ja Finnegan, juoksevat taaperomaisesti jalkakäytävällä toisiaan kohti kädet valmiina halaukseen. Saavutettuaan toisensa pikkupojat syleilevät lämpimästi ja lähtevät sitten jatkamaan leikkejään.

Yksistään yhdysvaltalaisen ABC News -uutiskanavan Twitterissä jakamalla videolla on jo liki 10 miljoonaa katselukertaa.

Erottamaton parivaljakko

Huffington Post -sivustolle puhunut Maxwellin isä, Michael Cisneros, kertoo parivaljakon olevan erottamaton. Taaperot jakavat hänen mukaansa kaiken ruoasta vaatteisiin ja leluihin.

– He ovat aina superinnoissaan nähdessään toisensa, vaikka he olisivat olleet erossa vain päivän tai kaksi, Michael-isä luonnehti.

Videon kuvaamishetkellä pikkupojat olivat molemmat kävelyllä isiensä kanssa, kun he näkivät toisensa käytävällä.

Videosta myös kantaaottava tulkinta

Yllättävän kohtaamisen aiheuttama vilpitön reaktio on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa. Moni kiittelee Facebookiin videon jakanutta isää päivänsä pelastamisesta ja hymyn tuomisesta huulille.

”Voinko tykätä tästä tuhat kertaa, kiitos?” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Aikuisten pitäisi katsoa tämä ja ottaa opikseen.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Moni näkee videon myös hyvänä esimerkkinä rasisminvastaisuudesta. Toinen pojista on tummaihoinen ja toinen vaalea. Se ei estä ystävyyttä.

”Emme synny rasisteina, meidät opetetaan rasisteiksi.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Ainoa heille merkityksellinen asia on ystävyys, ei ihonväri. Näin sen pitäisi olla kaikkien kohdalla. Sydäntä lämmittävää.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat