Mainos

Täällä asuvat aidot hottikset! Suomalaisia himottavat espanjalaiset – ja toiset suomalaiset

Mistä maasta tulevat maailman kuumimmat ihmiset? Jos suomalaisilta kysytään, vastaus on Espanja. Tai Suomi. 

Suomalaiset pitävät toisiaan viehättävinä. Tämä selviää matkahakukone momondon teettämästä kansainvälisestä tutkimuksesta. 17 prosenttia suomalaisista pitää muita suomalaisia kaikista kansoista viehättävimpinä. Ainoastaan yksi kansalaisuus miellyttää suomalaisten silmää enemmän – nimittäin espanjalaiset.

Tässä suhteessa on kuitenkin havaittavissa selkeä ero naisten ja miesten välillä. Suomalaismiehistä lähes joka viides pitää suomalaisia kuumimpina, kun taas naisista ainoastaan 15 prosenttia on samaa mieltä. Suomalaisia naisia vetävät eniten puoleensa espanjalaiset, kun taas miehistä vain 17 prosenttia pitää heitä vetovoimaisimpina.

Vaikka suomalaiset pitävätkin maatovereitaan kaikista viehättävimpinä, kansamme on kuitenkin suhteellisen nöyrä verrattuna useaan muuhun maahan. Kahdestakymmenestä osallistujamaasta jopa yksitoista valitsi maatoverinsa kaikista viehättävimmiksi.

Ruotsalaiset viehättävät – muut pohjoismaalaiset eivät

Suomalaiset valitsivat espanjalaisten ja maatovereidensa jälkeen viehättävimmiksi italialaiset.

Neljänneksi tulivat ruotsalaiset, kun taas muut pohjoismaalaiset jäivät listalla alemmille sijoille: norjalaiset miellyttävät vain 8 prosentin silmää, tanskalaiset 5 prosentin.

Toisaalta myöskään muut pohjoismaalaiset eivät pidä suomalaisia kovin viehättävinä. Tanskalaisista ja norjalaisista vain pari prosenttia pitää suomalaisia kuumimpina, ja ruotsalaisistakin vain 4 prosenttia.

Suomalaiset eivät herätä erityisen kuumia tunteita muidenkaan maiden vastaajien keskuudessa: suurimman prosenttiosuuden suomalaiset saavuttivat turkkilaisvastaajien keskuudessa. Heistä kahdeksan prosenttia pitää suomalaisia viehättävimpinä.

Turkkilaisten jälkeen eniten suosiota suomalaiset saavat venäläisten, kiinalaisten ja espanjalaisten keskuudessa.

Kesälomaan sopivaa hurjastelua löydät tältä videolta:


Lähde: momondo.fi

Matkahakukone momondo toteutti kansainvälisen kyselyn ihmisten matkailutottumuksista ja matkailun trendeistä online-tutkimuksena Cint-paneelin kautta. Kysely toteutettiin 6.–13. tammikuuta 2016, ja siihen osallistui 995 iältään 18–65-vuotiasta suomalaista. Kysely on maantieteellisesti sekä ikä- ja sukupuolijakaumaltaan väestöedustava. Suomen lisäksi kysely toteutettiin 19 muussa maassa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.