Syysmuodin ennakko: Yllättäviä trendejä luvassa

Tyylikonsultti Leena Sarvi kertoo kaikille muodin edelläkävijöille mitä syksyllä on luvassa.

Syksyn muodissa nähdään paljon erilaisia ponchoja sekä munanmuotoisia takkeja. Ne ovatkin yhdet syksyn keskeisimmistä vaatekappaleista. Kertoisitko hieman lisää syksyn muodista, Leena Sarvi?

– Ponchojen lisäksi myös vilttimäiset jakut ja takit ovat uusi juttu. Ne tulevat nousemaan vahvana, tyylikonsultti kertoo.

Kukkamekot eivät Sarven mukaan kuulu ainoastaan kesää, sillä ne saavat syksyn loistokkuuden pintaansa ja sopivat erinomaisesti useisiin tilaisuuksiin.

Kesällä nähtiin paljon neonvärejä. Ne pitävät pintansa edelleen syksyllä, mutta nyt ne täytyy yhdistellä eri tavalla.

– Neonvärejä on edelleen hieman, mutta nyt niitä yhdistellään murrettujen sävyjen kanssa. Esimerkiksi pinkki ja ruohonvihreä on hyvä yhdistelmä.

"Musta on kauden keskeisin väri"

Tyylikonsultin mukaan syksy on kuosien ilottelua.

– Kuosien lisäksi elukat pitävät pintansa, kuten esimerkiksi seepra- ja leopardikuosit. Paljon on tarjolla myös laatikkomaisia juttuja, Sarvi luettelee.

Lista ei lopu siihen, sillä luvassa on paljon muutakin. Nimittäin myös ruutukuosit, tweet ja olkapäänlinjat kuuluvat syksyyn. Kuten aina, myös tänä syksynä värimaailma muuttuu hieman kesäistä synkemmäksi.

– Musta on kauden keskeisin väri. Kannattaa kuitenkin muistaa, että mustan ei tarvitse olla ainoastaan sellaista mattamustaa, vaan esimerkiksi kiiltävää. Tänä syksynä kiilto muuttuu kuitenkin sellaiseksi himmeäksi kiilloksi, Sarvi kertoo. 

Lue myös:

    Uusimmat