Syöpäsairas Janita Lukkarinen julkaisi herkän päivityksen pitkän tauon jälkeen Instagramissa – "Ihme tapahtui ja sain viettää syntymäpäivän"

Syöpä varjostaa tosi-tv-tähti Janita Lukkarisen joulua:"Olen ollut jo 524 päivää kuolleena" 11:29
Janita Lukkarinen antoi viimeisen haastattelun kotonaan, ennen kuin joutui saattohoitoon.

Janita Lukkarinen täytti juhannuksena 27 vuotta. Syöpäsairas Lukkarinen kertoo Instagramissa saaneensa viettää tärkeää päivää yhdessä läheistensä kanssa.

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen kertoo päivityksessä olleensa todella syvissä vesissä ja todella sairaana. Hän on asunut saattohoidossa Terhokodissa jo tammikuun alusta lähtien.

– Oon juhannustyttö, eilen oli mun synttärit, Lukkarinen kirjoittaa.

– Mun ei olisi lääketieteen näkökulmasta pitänyt olla enää juhlistamassa 27-vuotissynttäreitä, mutta ihme tapahtui ja sain viettää syntymäpäivän kaikkien läheisimpieni kanssa.

Syöpä edennyt dramaattisesti

Lukkarinen on kertonut aiemmin, että hänen vointinsa on huonontunut kevään aikana entisestään.

– Koko kroppani on alkanut hajota, jalkojen ja käsien liikuttaminen on vaikeaa ja sisäelimeni ovat heikossa jamassa. Keuhkoni ovat ruvenneet täyttymään kasvaimista, mikä tarkoittaa sitä, että kuolen tukehtumalla, Lukkarinen kertoi ennen juhannusta Seiskalle

Ystävien, läheisten ja sosiaalisen median seuraajien tuki on Lukkariselle tärkeää, hän painottaa viestinsä lopuksi.

– Kiitos kaikille, jotka kuljette mun rinnalla, en voi tarpeeksi kiittää. Kiitos lahjoista ja onnitteluista, kiitos että olet siinä.

Lue myös:

    Uusimmat