Seiska: Janita Lukkarisen kroppa alkaa hajota – syöpä levisi keuhkoihin: "Kuolen tukehtumalla"

Syöpä varjostaa tosi-tv-tähti Janita Lukkarisen joulua:"Olen ollut jo 524 päivää kuolleena" 11:29
Janita Lukkarinen antoi viimeisen haastattelun kotonaan, ennen kuin joutui saattohoitoon.

Janita Lukkarinen kertoi tämän hetkisestä voinnistaan Seiskalle.

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen on asunut saattohoidossa Terhokodissa tammikuun alusta lähtien. Lukkarinen on taistellut syöpää vastaan viime keväästä asti, kun se uusiutui.

Lukkarisen syöpätaistelussa on ollut useita käänteitä, välllä hänen jalkansa eivät ole kantaneet ja viime helmikuussa hän oli tajuttomana tunteja.

Seiska uutisoi tänään, että Lukkarisen vointi on heikentynyt tänä keväänä entisestään.

– Oloni on todella huono! Koko kroppani on alkanut hajota, jalkojen ja käsien liikuttaminen on vaikeaa ja sisäelimeni ovat heikossa jamassa. Keuhkoni ovat ruvenneet täyttymään kasvaimista, mikä tarkoittaa sitä, että kuolen tukehtumalla, Lukkarinen kertoo Seiskassa.

"Vatsakivut sietämättömiä"

Lukkarinen oli huhtikuussa TT-kuvissa, jonka yhteydessä hänen vatsastaan löytyi abskesseja eli märkäpesäkkeitä.

– Jos ne olisivat puhjenneet, kaikki nesteet olisivat valuneet vatsalaukkuun. Olisin voinut kuolla siihen. Isoin oli kahden nyrkin kokoinen. Luultavasti ne ovat aiheuttaneet kovia vatsakipuja minulle, eikä niinkään syöpä, Lukkarinen kertoi MTV Uutisille huhtikuussa.

– Vatsani turvotus on nyt laskenut, kun abskessit saatiin poistettua, kun kaksi putkea asennettiin vatsan sisälle. Oloni on parempi, mutta ylävatsakivut ovat välillä sietämättömiä.

Lue myös:

    Uusimmat