Syöpäsairaalle Janita Lukkariselle viimeinen tuomio: "Mulle ei ole olemassa enää mitään parannuskeinoa Suomessa"

Parantumatonta syöpää sairastava Janita Lukkarinen erikoishaastattelussa:"Toivon, että tähtipöly laskeutuisi tänne mun jälkeen ja jäisi elämään" 14:31
Parantumatonta syöpää sairastava Janita Lukkarinen erikoishaastattelussa: "Toivon, että tähtipöly laskeutuisi tänne mun jälkeen ja jäisi elämään"

Syöpää sairastava Janita Lukkarinen kertoo sosiaalisessa mediassa, ettei suomalaisella terveydenhoidolla ole enää mahdollisuutta pelastaa häntä.

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen on sairastanut syöpää yli 1,5 vuoden ajan. Nainen on ollut useaan otteeseen toiveikas parantumisen suhteen. Vuoden alussa Lukkarinen siirrettiin kuitenkin saattohoitoon Terhokotiin. 

Torstaina 16. tammikuuta Lukkarinen kertoi Instagram-tilillään, että viimeinenkin toivonhiven on nyt viety häneltä pois. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Docrates sinetöi mun kohtalon Suomessa. Mulle ei ole olemassa enää mitään parannuskeinoa Suomessa, Lukkarinen kertoo päivityksessään. 

– Voimat aivan pois, hän päättää kirjoituksensa. 

Docrates on suomalainen, Helsingissä toimiva yksityinen syöpäsairaala. 

Lukkarinen kertoi hiljattain, että hänen kipunsa ovat lisääntyneet entisestään. Syöpä on levinnyt laajalle naisen kehoon. 

Naisen tukena Terhokodissa on ollut hänen äitinsä, mutta viime päivien aikana myös töistä vapaata ottanut isä on ollut lapsensa vierellä. 

Lukkarinen on jakanut sosiaalisessa mediassa paljon videoita saattohoidosta. Hän on kertonut avoimesti kivuista ja säryistä, joita syöpä hänelle aiheuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat