Mainos

Syöpään kuolevan pikkupojan viimeinen haave – "Tahdon tulla kuuluisaksi ympäri maailman"

Kun 8-vuotias Dorian Murray sai tietää, että hänen sairastamansa syöpä on parantumaton, hän asetti itselleen suuren tavoitteen, uutisoi CBS.

Äidin sanojen mukaan poika tahtoi tulla kuuluisaksi Kiinan muurilla. Pitkä välimatka ja muut vaikeudet kuitenkin estivät poikaa pääsemästä Kiinaan. Niinpä Dorian päätti, että hänelle riittää, kunhan hänestä vain tulee mahdollisimman kuuluisa ympäri maailman.

1:22

– Tarkoituksenani olisi yrittää tulla mahdollisimman kuuluisaksi ennen kuin menen taivaaseen, poika sanoi CBS:n haastattelussa.

Poika oli saanut hoitoa vaikeaan pehmytkudossyöpään jo neljän vuoden ajan, kun perhe päätti lopettaa lapsen tuloksettomat hoidot hieman vuodenvaihteen jälkeen.

Pojan urhea asenne on kerännyt roimasti kannatusta sosiaalisessa mediassa. Viestejä satelee ympäri maailmaa ja ihmiset ovat julkaisseet itsestään kuvia tunnisteella #DStrong.

– Se on sellainen minun oma logojuttuni. Tämä ”pysy vahvana D:n puolesta”, poika selittää.  

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuhannet ovat ilmaisseet tukensa pojan hankkeelle.

– Minulla on seuraajia Pariisissa, Japanissa, Sveitsissä ja Italiassa. Kaikki sanovat, että jatka taistelua. Tuntuu hyvältä tietää, että niin moni ihminen tukee minua.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pojan perhe haluaa levittää tietoa lasten syöpäsairauksista. Äiti on suunnitellut perustavansa asian puolesta kampanjoivan hyväntekeväisyysjärjestön. Toistaiseksi hän kuitenkin keskittyy auttamaan poikaa tämän kunnianhimoisissa pyrkimyksissä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja