Syksyn katumuoti on niittien, statement-korujen ja kukkakuosin juhlaa – katso

Syksyn 2013 muoti on näyttävää ja värikästä. Vuoden pimeimpinä kuukausina on siis lupa piristää omia asukokonaisuuksia rohkeasti kirkkailla väreillä ja näyttävillä yksityiskohdilla kuten niiteillä ja statement-koruilla!

Messukeskuksessa järjestetyillä I Love Me -messuilla 11.–13.10. päästiin ihastelemaan syksyn katumuotia Urban Street Fashion -muotinäytöksen merkeissä. Näytös oli piristävä esimerkki siitä, kuinka syksyn pimeällä trendikkäimmätkin voivat valita maanläheisten ja syksyisten sävyjen sijaan kirkkaita värejä – ja yksityiskohtia, joista ei asennetta puutu!

Kukkamekko sopii syksyyn

Vaikka kukkamekkoa on perinteisesti pidetty erityisen kesäisenä vaatekappaleena, on ruusutarhoista ja kesäisistä kedosta muistuttavia leninkejä trendikästä valita ylle tänä syksynä. Serpenttiinin syksyisissä asuissa kukkakuosi näytteli pääosaa.

Räväkät yksityiskodat pelastavat asukokonaisuuden

Urban Street Fashion -näytöksessä rohkeat yksityiskohdat nivoivat liki kaikki asukokonaisuudet yhteen. Näyttävät statement-kaulakorut, niitit, räväkät kaulukset ja kimmeltävät materiaalit ovat nimittäin tärkeä osa syksyn 2013 katumuotia.

Syksy on niittien, näyttävien korujen ja kukkakuosin juhlaa – katso kuvagalleria

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Mikko Jylhä

Lähde: Messukeskus

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja