Syksyn 2013 kynsilakkatrendit ovat värien villiä huumaa – mikä on sinun suosikkisi?

Syksyn saapuessa pirteät pinkit, riemukkaat keltavihreät ja lempeät laventelit saavat väistyä totisempien, mutta sitäkin viettelevämpien sävyjen tieltä. Katso millaiset sävyt kuuluvat syksyn kynsilakkakavalkadin parhaimmistoon, ja pian toivotkin, että sinulla olisi enemmän sormia, jotta voisit näillä sävyillä leikitellä oikein olan takaa kerta heitolla.

Syksy 2013 kokeellisen ja värejä rakastavan naisen unelma-aikaa: muodikkaita kynsilakan sävyjä kuten myös muotoja on hirmuinen määrä. Mukana on tuttuja ja turvallisia värejä, mutta myös yllättäviä, silmäätekeviä sävyjä sekä leikitteleviä manikyyreja.

Nyt kynsilakat eivät ole ainoastaan mattapintaisia, vaan kynnet saavat olla päältä rosoiset, pakkasen jäiset, cremen- tai metallinhohtosävyiset tai jopa tekstuurimaiset aivan kuin kynnen päällä koristaisi merisuolaa tai hiekanjyviä. Myös omatekoiset pyörteet ovat kokeilunhaluisen henkilön must-juttu: värejä sekoitetaan keskenään pienillä pisaroilla aloittamalla ensin tummista sävyistä, sekoittamalla lakkaa ohuella kärjellä. Kun lakka on kuivunut, päälle laitetaan ohut kerran vaaleampaa sävyä.

Tämän lisäksi kynsilakkatrendeissä ei tarvitse tyytyä vain yhteen väriin: voit sekoittaa värejä keskenään lakkaamalla kaikki kyntesi eri värein tai kokeilemalla erilaisia pintoja samoilla sävyillä, kuten cremeä ja metallinhohtoa.

TOP 10: Syksyn upeimmat kynsilakkasävyt

1. Fuksia

Tyttömäinen vai salaperäinen – toisin sanoen herkkä vadelma vai kirsikkainen fuksia? Fuksia jatkaa voittokulkuaan kesästä syksyyn, nyt vain tulisesti tummempana ja sitäkin viettelevämpänä. Tämän syksyn kulmakivenä toimivatkin "viinitahrat" niin kynsissä, kuin huulilla.

Tumma fuksia on paljon jännittävämpi kuin perusmusta, mutta ei niin tyttömäinen kuin pinkki. Kirkas fuksia puolestaan on oikea piristysruiske pimeneviin iltoihin: se myös lisää nuorekkuutta ja kepeyttä kertaheitolla syksyisiin asukokonaisuuksiin.

2. Smaragdinvihreä

Vuoden 2013 trendiväriksi valittua smaragdinvihreää on kuvaillaan eloisaksi, säteileväksi ja ylelliseksi. Se on eleganssin ja kauneuden väri, joka kuvastaa hyvinvointia, tasapainoa ja harmoniaa. Smaragdinvihreä onkin loistava valinta syksyyn, sillä se antaa eloa säihkyvän, mutta hidasta kuolemaa tekevän luonnon keskelle.

3. Sinivihreä

Kun lämpötilat alkavat laskea, sinivihreät kynnet astuvat katukuvaan ryminällä. Sinivihreät kynnet ovat keltaisen, ruskaisen syksyn keskellä oma väripilkkunsa, kun luonnon omaa petrolinsineä ja valkoista lunta odotetaan pian saapuvaksi maata koristamaan.

4. Suklainen kirsikka

Tummanruskean ja uskaliaan punaisen sekoitus – eli suklainen kirsikka – on mysteerinen väri, jonka kerrotaan uhkuvan seksuaalista uskallusta, kuitenkin sivistyksen maku suussa. Näiden kirsikkakynsien kanssa kannattaakin käyttää samansävyistä huulipunaa.

5. Laventelin utuiset, metalliset sävyt

Pastellimainen violetti on hitusen sievistelevä väri, joista saattaa mieleen tulla tupsahtaa lasten teekutsut ja yli-iloiset pääsiäispuput. Mutta kun tähän väriin sekoittaa roisia harmaata tai muita metallinsävyjä, tästä yltiötyttömäisestä väristä kuoriutuukin uskalias ja chic väri, joka on aivan eri värimaailmasta kuin nuorten tyttöjen päiväkirjojen sivut.

6. Tumman sinipuna

Kun kuninkaallinen sininen ja aistillinen violetti kohtaavat, lopputulos on kirkas ja rohkea väriyhdistelmä, joka viestittää kantajassaan tosiaan piilevän kaksi eri puolta: hillitty, mutta uskalias.

7. Vaaleat hiekansävyt

Neutraalit, vaaleat nudensävyt ovat tänä syksynä trendikkäät, kiitos muun muassa Alexander Wangin muotinäytösten. Hiekan beiget, trenssitakkien khakisävyt, pronssi ja armeijanvihreä ovat nyt suosittuja tyylitietoisten naisten keskuudessa.

8. Klassinen verenpunainen

Klassinen karmiininpunainen on aina muodissa, oli kyse sitten kesästä tai talvesta. Tulipunaiset kynnet eivät siis ole menneen talven lumia tänäkään syksynä, vaan nämä retrohenkiset kynnet sopivat lähes mihin asukokonaisuuteen tahansa. Viimeistele look rohkeasti joko punaisella huulipunalla tai tuo kyntesi entistä enemmän esille vaalealla huulipunalla.

9. Hopeiset ja metallinhohtoiset sävyt

Hopeansävyt saavat palata tänä syksynä katukuvaan, kun viime vuonna ne saivat väistyä metallinsävyjen tieltä kokonaan.

Metallinhohtoiset kynsilakat ovat nousemassa uudelle tasolle, kun heijastavat kynnet saavat näyttää siltä että ne olisi hukuttanut värikkääseen öljyyn. Väreinä nähdään muun muassa norsunluunvaaleaa, violettia, kultaa tai vihreää.

10. Mustan sävyt

Vihreään taipuvat mustat ja kokomustat kynnet ovat tyylitietoisen naisen valinta tänä syksynä ja talvena. Mustaa väriä voi myös käyttää ranskalaisessa manikyyrissa, jos kokomustat kynnet tuntuvat liian rohkeilta.

Extra: Synkeä glitteri

Kesän kynnet hohkasivat glitteriä hempeissä tunnelmissa, nyt syksyn tullessa sävyt muuttuvat vain totisemmiksi: unohda vaaleanpunaiset glitterit, vaan kokeile sen sijaan hyvinkin perusvärejä kuten sinistä, ruskeaa, hopeaa ja oranssia – tai vaihtoehtoisesti syksyn suosituimpia värejä, kuten fuksiaa tai smaragdinvihreää.


Mikä on sinun suosikkisi syksyn trendiväreistä?

Lue myös:

Lähteet: Refinery29.com, Glamour.com, Seventeen.com

Lue myös:

    Uusimmat