Sydänsuruista kärsivä Gemma Arterton upeana: Yksinkertainen on kaunista – katso kuvat BAFTA-gaalasta!

Bond-tyttö ja tuoreen Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvan tähti Gemma Arterton esiintyi BAFTA-gaalassa kuvankauniina yksinkertaisessa epäsymmetrisessä iltapuvussaan. Naisen kerrotaan kärsivän avioeron aiheuttamista kovista sydänsuruista, mutta onneksi gaalavieraiden joukosta löytyi ritarillinen Hollywood-tason lohduttaja!

Pihla Viitalan rinnalla tuoreessa Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvassa näyttelevä Gemma Arterton, 27, otti osaa BAFTA-gaalaan (EE British Academy Film Awards) sunnuntaina 10. helmikuuta 2013. Epäsymmetriseen kreikkalaisen Celia Krithariotin iltapukuun pukeutunut nainen hehkui siitä huolimatta, että hänen on kerrottu riutuvan sydänsuruissa erottuaan aviomiehestään Stefano Catellista. Muotialalla työskentelevä Catelli ja Arterton avioituivat kesällä 2010 ja ehtivät olla muutaman vuoden naimisissa. Onneksi 38-vuotiaan sinkkukomistuksen ja näyttelijäkollegan Bradley Cooperin kerrotaan lohduttaneen Artertonia BAFTA-gaalan aikoihin.

– Bradista ja Gemmasta on tullut hyviä ystäviä. Hän (Gemma) on ollut allapäin, joten Bradley halusi piristää häntä vieraillessaan Lontoossa, nimettömänä pysyttelevä lähde kommentoi Mirror-lehdelle.

Vasta sinkkuuntuneen Bradley Cooperin on juoruttu tapailevan nuorta näyttelijätärtä ja Unelmien pelikirja -elokuvan kollegaansa Jennifer Lawrencea, 22, vaan onko brittiläinen Arterton sittenkin enemmän miehen mieleen?

Myös he ottivat osaa BAFTA-gaalaan:

Lue lisää:


AVA / Jenni Junkala

Kuvat: Getty Images

Lähteet: Just Jared, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja