Sveitsin sankari jähmettyi voittomaalin jälkeen niille sijoilleen – Monaco-hyökkääjä laukoi tunteikkaan osuman MM-kisa-avauksessa

Qatarin kuumimmat puheenaiheet: Nämä 5 ilmiötä ovat hämmentäneet ensimmäisellä MM-kisaviikolla 3:43
Qatarin kuumimmat puheenaiheet: nämä viisi ilmiötä ovat hämmentäneet ensimmäisellä MM-kisaviikolla

Fifa-rankingissa sijalla 15 oleva Sveitsi aloitti jalkapallon MM-kisaurakkansa 1–0-voitolla sijalla 43 olevasta Kamerunista.

Ottelun ainoan maalin viimeisteli seurajoukkuetasolla Monacoa edustava hyökkääjä Breel Embolo, kun toista jaksoa oli pelattu kaksi minuuttia. Xherdan Shaqirin syöttö tavoitti yksinään maalin edessä odottaneen Embolon, jolla oli helppo työ laukoa pallo lähietäisyydeltä ohi Andre Onanan.

Kamerunissa syntynyt, 17-vuotiaana Sveitsin kansalaisuuden saanut Embolo, 25, ei tuulettanut maalia ollenkaan. Hän nosti lyhyesti kätensä ilmaan ja jäi sitten eleettömänä joukkuekavereidensa halaamaksi.

Sveitsin ja Kamerunin kanssa G-lohkossa pelaavat Brasilia ja Serbia kohtaavat tänään illalla.