Suurin pudottaja -juontaja näyttää mallia: Upea kroppa on kovan työn tulos

Suurin pudottaja -juontaja Alison Sweeney toimii loistavana esimerkkinä siitä, kuinka terveellinen ruokavalio ja tehokas treeni auttavat saavuttamaan hyvinvoivan ja lihaksikkaan vartalon. Tässäpä on jokaiselle painonpudottajalle inspiraatiota haukattavaksi!

Näyttelijä ja juontaja Alison Sweeney, 36, tietää mistä puhuu, kun hän kannustaa yhdessä valmentajien Jillian Michaelsin ja Bob Harperin kanssa Amerikan painavampia ihmisiä muuttamaan elintapojaan, laihduttamaan kovan rääkkitreenin sekä oikean ruokavalion avulla -sarjassa.

Ei sillä, että Alison Sweeney olisi kärsinyt suunnattomista liikakiloista, mutta kokemusta jojoilevasta painosta löytyy häneltä itseltään etenkin 1990-luvulta. Tätä nykyä Sweeney on kuitenkin huippukunnossa: tähti on laihtunut peräti lähes 13 kiloa treenatessaan maratonia varten. Kuntoa hän ylläpitää juoksemalla, venyttelemällä, harrastamalla spinningiä sekä joogaa. Ruokavalioon kuuluu runsaasti salaattia, vähärasvaista lihaa ja ennen kaikkea paljon vettä.


Alison Sweeney jätti myös ruokavaliostaan kokonaan pois sokerin sekä pitkälle prosessoidut elintarvikkeet, kuten makeiset jotka sisältävät usein korkeafruktoosista glukoosisiirappia.

– Tulokset ovat olleet uskomattomat. Laihdun pari farkkukokoa ja lopetin makean ahmimisen, Sweeney kuvailee Shape-lehdessä, jonka kanteen hän on päässyt pariinkin otteeseen kahden viimeisen vuoden aikana – ja ei ihme!

Suurin pudottaja -kilpailu:Voita opaskirja Laihtumisen säännöt!

AVAlla arkisin klo 18!


Suurin pudottaja -kilpailu:Voita opaskirja Laihtumisen säännöt!

Katso Suurin pudottaja -jakso "Visailua ja kokkisotaa"!

AVA / Katri Koskinen

Lähde: Splash

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja