Suurimmat myytit rakkaudesta

Rakkaus voittaa kaiken, parisuhde on raakaa työtä ja vastarakastuneet viettävät kaiken aikansa makuuhuoneessa… Vai miten se nyt meni?

Thefrisky.com listasi suurimmat rakkausmyytit. Uskotko sinä näihin?

Parisuhteessa hekumaa riittää

Alkuhuuma kestää aikansa, ja kun se loppuu – no, se loppuu. Useimmat parit eivät muhinoi useaa kertaa viikossa, ja jos kumppanisi ei koskaan ole ollut sänkypeto, hän tuskin muuttuu sellaiseksi seuraavan kymmenen vuoden aikana. Jos olette koko suhteenne ajan vaakamamboilleet kahdesti viikossa, onneksi olkoon, jatkakaa samaan malliin! Jos ette, on aina mahdollista sytytellä omaa armasta uudelleen flirttailulla, päivittäisellä hellyydellä ja suukoilla. Hyvä suhde on kuitenkin paljon muutakin kuin seksiä, eikä makuuhuonetoiminnan harventumisesta tule hätääntyä.

Parisuhde on työtä

Yhteiselo kenen tahansa kanssa on välillä työlästä, oli kyse sitten sisaruksesta, kämppiksestä tai sielunkumppanista. Vaikka pitkäaikainen suhde vaatii paneutumista, hellyyttä ja ajoittaista pitkää pinnaa, "työ" ei ole synonyymi kurjuudelle. Ethän kävisi surkeassa työpaikassakaan kymmeniä vuosia putkeen? Jos ihmissuhde tuntuu ainaiselta taistelulta, on ehkä hyvä arvioida uudelleen sen tila ja päättää, mitä on tehtävissä asioiden parantamiseksi.

Rakkaus voittaa kaiken

Monet pysyttelevät kurjissa suhteissa, koska uskovat pelastavansa ja muuttavansa kumppanin maagisen rakkauden voimalla. Töykeän hyväksikäyttäjän hyysääminen ei kuitenkaan muuta häntä unelmien prinssiksi, tai tee olostasi parempaa. Myös sinä ansaitset rakkauden, joten aloita itsestäsi – rakasta sinua.

Hän rakastaa minua omana itsenäni

Jokainen tietää, että sisin on tärkein, eikä parisuhdetta voi perustaa pelkän kauniskasvoisen kumppanin varaan. Se ei kuitenkaan ole syy alkaa pukeutua pelkkiin lököhousuihin ja olla pesemättä hiuksiaan viikkoon. Pientä vaivannäköä silloin tällöin arvostetaan suuresti, ja se tuo jännitystä suhteeseen: millaiset alusvaatteet hänellä tänään on?

Rakastuneina olemme yhtä

Avioliitossa kaksi ihmistä liitetään yhteen. Vaikka kielikuva onkin kaunis, totuus on, että kumpikin saa olla kiinnostunut erilaisista asioista, harrastaa omia juttujaan ja kasvaa myös yksilönä. Täydentäkää toisianne, sillä pienet eroavaisuudet vain lisäävät suhteeseen jännitystä. Et rakastunut itsesi klooniin vaan kumppaniisi – sellaisena kuin hän on!

Se Ainoa Oikea

Monet uskovat maagiseen herra Oikeaan, jonka tavattuaan ihminen ei enää koskaan kaipaa ketään toista. Vastakkaisesta sukupuolesta voi kuitenkin viehättyä, vaikka olisikin onnellisessa parisuhteessa. Älä siis pelkää ihastumista, vaan ajattele sitä pienenä päivän piristyksenä, jonka jälkeen voit taas palata kultasi kainaloon – sillä mitä elämä olisikaan, jos Johnny Depp lakkaisi yhtäkkiä näyttämästä syötävän hyvältä…?

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat