Suunto esitteli 900 euron luksuskellon: Video kertoo mikä siinä maksaa

Suunto esitteli tänään uuden Kailash -kellon, jonka hinta nousee 900 euroon. Kellon on tarkoitettu ahkerille matkailijoille, eikä sillä siis kosiskella kuntoilijoita tai urheilijoita. Uutuus tulee myyntiin huomenna.

Kailashin hintaa perustellaan materiaalivalinnoilla. Kellon kansi on valmistettu avaruustitaanista ja runko muovikomposiitista. Näin ollen kello kestää iskuja ja sen päältä voi ajaa vaikka autolla. Kelloa voi myös käyttää rajuissakin sääolosuhteissa. Kailash kestää sukelluksen jopa 100 metriin ja sen lasi on valmistettu safiirista.

Korkeaa hintaa perustellaan myös sillä, että kello on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Kellon erikoisuutena on erikoisnäppäin, joka kertoo käyttäjälle muun muassa sen, kuinka monessa maassa tai kaupungissa hän on vieraillut ja kuinka monta kilometriä hän on taittanut maailmanmatkoillaan. Kello kertoo etäisyyden kotiin tai hotelliin ja sen näytöltä voi tarkistaa eri aikavyöhykkeiden kellonajat. Näytölle välittyvät tiedot puheluista ja tekstiviesteistä silloin, kun älypuhelin on lähistöllä. Uusi 7R-sovellus siirtää matkat ja taitetut reitit aikajanalle ja maailmankartalle. Kailashin akun kerrotaan kestävän 7 vuorokautta normaalikäytössä.

Kailashista tulee myyntiin neljä versiota: Armeijan vihreä, hopea, hiilenmusta ja ja kupari.

Katso videolta lisää kellon ominaisuuksista!

Lue myös:

    Uusimmat