Mainos

Susannan suunnitelma: Perustie

Perustien poikamiesyksiöstä viedään pois kirjoituspöytä sekä lastulevystä tehty "tilanjakaja". Ruokapöytä säästetään sekä sohva ja sänky. Sängyn päälle ommellaan vaaleasta, kulutusta hyvin kestävästä kankaasta päällinen. Ruskean ja mustan sävyisästä kankaasta ommellaan isot tyynyt, mukaan myös pari pienempää. Näin vaalea sohva ja sänky muodostavat yhdessä loungemaisen oleskelutilan päiväkäyttöön ja illanistujaisiin.

Verhoiksi ommellaan sifongista katosta lattiaan asti ulottuvat verhot, jotka ulottuvat myös seinästä seinään, muodostaen takaseinästä utumaisen ja hienostuneen. Ikkunoiden väliin jää 110 cm seinämä, johon kiinnitetään taulutelevisio.

Keittiö kaappien rungot säästetään, mutta ovet vaihdetaan. Valkoiset keittiökoneet on uusittu vuosi sitten, joten yhtenäisen linjan vuoksi, jota en halunnut rikkoa muun värisellä materiaalilla, valitsin oviksi valkoiset kiiltävät laminaattiovet ja työtasoksi mustan Durat-materiaalin.

Pyykinpesukonetta on turha hankkia, koska taloyhtiössä on erittäin siisti pesutupa, joka sijaitsee muutaman porrasaskelman päässä. Yksiössä ei ole mukava asustella keskellä kuivuvia vaatteita. Kylpyhuoneen lattiassa on alkuperäiset hyvin säilyneet kaakelit ja amme on erittäin siistissä kunnossa. Korostan tätä ja asennan kattoon kiinteän suihkuverhokiskon ja valitsen suihkuverhoksi hienostuneen harmaan markiisikankaan. Pyyheliinoiksi valitsen Finlaysonin harmaa-mustat pyyhkeet, joiden reunaa kiertää kultainen nauha. Peilikaappi poistuu ja tilalle tulee lehtikullalla käsinmaalattu peili, jossa on fasettihiottu ovaalin muotoinen peililasi.

Näin asunnon koko ilme pysyy vaaleana ja valoisana, jota ryhdittää sivistyneesti musta ja harmaa sekä ripaus kultaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.