Mainos

Susannan suunnitelma: Kaarlenkatu 12

Porraskäytävä on saneerattu muutama vuosi sitten tyylikkäästi ja talon rakennusvuotta kunnioittavasti. Jatkan asunnon sisällä samaa tunnelmaa. Kullalla sisustaminen ei ole asunnon nykyisten asukkaiden maun mukaista, mutta haluankin sisustaa asunnon myyntiä varten, ostajia silmällä pitäen.

Käytän materiaaleina ylellistä silkkiä ja pellavaa, valkoisena. Keittiöstä tehdään tehokeskus, jonne jääkaapiksi ostetaan Siemensin jää-pakastinkaappi plasma televisiolla. Televisio on jääkaapin ovessa ja sitä voi käännellä 25 asteen kulmassa. Keittiön pöytätasoksi tulee klaffipöytä, jota voi tarpeen tullen käyttää myös silitystasona.

Kulmassa oleva korkea keittiön kaappi puretaan ja tilalle tulee liesituuletin sekä uuni. Vesipiste siirretään uunin viereen. Keittiön kaapeiksi valitsin valkoiset ja korkeakiiltoiset Ikean kaapit. Pöydän ympärille hankkisin mustalla mikrokuitukankaalla päällystetyt Ikean Baarijakkarat, joissa on tummaksi petsatut puiset jalat.

Olohuoneessa sijaitsevan kiinteän sängyn alle rakennetaan pyörillä kulkeva, työnnettävä sänkytaso. Siihen mahtuu hyvin 100 cm leveä ja 200 cm pitkä patja, joka toimii vierasvuoteena. Patjan alla on vanerista rakennettu taso, jonka alle saa mahtumaan säilytystilaa, syvyydeltään 40 cm. Verhoiksi ommellaan katosta lattiaan asti ulottuvat valkoiset silkki-samettiverhot, jotka eristävät lähellä sijaitsevan palolaitoksen hälytys sireenien äänet.

Olohuoneeseen ostetaan kaksi valkoista, helposti pestävästä kankaasta valmistettua, muhkeaa laiskanlinnaa. Antin kapio arkku hiotaan ja petsataan ruskeaksi. Siitä saadaan myös laskutaso kirjalle tai juomalasille. Lasikuidusta valmistettu kiinteä taso avataan sivusta ja tuetaan istumista kestäväksi. Tason alle saadaan säilytystilaa, ja sinne ostetaan viisi suurta korista valmistettua säilytyslaatikkoa. Tason päälle hankitaan istuin tyynyt.

Kylpyhuoneen oveen vaihdetaan kahva ja suihkuverhoksi valkoiset silkidusches-verhot. Peiliksi hankitaan kultakehyksinen, ovaalinmallinen peili. Eteisen pitkälle seinälle laitetaan kolme kultakehyksistä suorakaiteen mallista peiliä. Pituudeltaan ne ovat 170 cm ja leveydeltään 75 cm.

(PPR 6.11.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.