Surulliset kuvat porilaisen Samin postipaketista leviävät vauhdilla netissä – "PC-pelaajan pahin painajainen"

Porilaisen Sami Lehden viikonloppu meni mönkään, kun tietokoneeseen tilattu näytönohjain saapui postissa pahasti ruttaantuneena.

Suomalaisesta verkkokaupasta tilattu yli 500 euron arvoinen näytönohjain oli taipunut aivan mutkalle.

– Odotin, että pääsisin viikonloppuna pelaamaan kavereiden kanssa, mutta tällä näytönohjaimella ei tee mitään, Lehti kertoi MTV Digille sunnuntai-iltana.

– Harmittaa, kun postissa virkailija ensin antoi saapumisilmoituksen allekirjoitettavaksi ja vasta sen jälkeen sain paketin käteeni.

Pelaajan pahin painajainen

Lehti julkaisi kuvat perjantaina Pelikonsolit ja pelit (retro) -nimisessä Facebook-ryhmässä, josta ne lähtivät pian leviämään.

8Gaming jakoi kuvat saatesanoilla "Lepää rauhassa" ja keräsi myötätuntoisilta pelaajilta vajaassa vuorokaudessa 40 000 tykkäystä.

– Painajainen tuo on jokaiselle, olitpa sitten pelaaja tai et, kauhistellaan Meme Centerin saatteella "Pelaajan pahin painajainen" julkaiseman version kommenttiketjussa.

Ja kuten netissä aina, kuvista revitään myös huumoria. Meme Centerin sivuilla veistellään ajatuksella siitä, että taipunut näytönohjain tuottaisi ruutuun taipunutta kuvaa.

Lehti täytti lähetyksestä Postin vahinkoilmoituksen ja uusi kortti on luvattu toimittaa tällä viikolla.

Lue myös:

    Uusimmat