Surullinen kuva 16-vuotiaasta tytöstä leviää – koulun tanssiaiset olivat katastrofi: "Toivon, että joku nöyryyttää kiusaajaa, kuten hän nöyryytti tytärtäni"

5:05
Nuorten ääni: Miten kiusaaminen eroaa nuorten ja aikuisten välillä?

Brittiteinin tanssiaisilta sai ikävän päätöksen, kun kiusaajat tärvelivät hänen tanssiaismekkonsa. Kiusaamistapaus on puhututtanut ihmisiä ympäri maailman, kertoo australialaissivusto Kidspot.com.au.

Kaikille tuo päivä ei ole kuitenkaan yhtä loistokas.

Peloista tuli totta – tanssiaisilta päättyi lyhyeen

Emilee Perry, 16, oli odottanut tanssiaispäivää pelon sekaisin tuntein. Hän ei olisi halunnut osallistua tanssiaisiin, sillä hän kärsi ahdistuneisuudesta. Kaikesta huolimatta hän keräsi rohkeutensa, pukeutui parhaimpiinsa ja lähti hymyissä suin kohti tanssiparketteja.

Brittinuori oli pukenut ylleen vaalean, timantein kirjaillun mekon, jonka merenneitohelma sopi aikuistuvalle nuorelle kuin nenä päähän. Emileen kasvoja imarteleva kampaus ja kaunis meikki viimeistelivät huolitellun kokonaisuuden.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tanssiaisilta päättyi kuitenkin karvaisiin kyyneliin, kun teinitytön vanhemmat hakivat tyttärensä pois tanssiaisista vain kaksi tuntia myöhemmin.

Äiti jakoi koskettavan julkaisun

Emileen äiti Tracy jakoi sydäntä särkevän itkuisesta tyttärestään, jonka meikki oli valahtanut kyynelistä poskipäille ja jonka tanssiaismekko on vain kaunis muisto.

– Tässä on kaunis tyttäreni, joka kärsii ahdistuneisuudesta ja jota piti taivutella, jotta hän lähtisi tanssiaisiin tänä iltana, äiti kirjoitti päivityksessään.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tytön kiusaaja oli kastellut tytön päästä varpaisiin kannullisella mehua, minkä vuoksi Emileen upea prinsessamekko oli pilalla. Emileen istuuduttua vanhempiensa autoon, mehua valui edelleen hänen selkäänsä pitkin.

– Toivon, että jonain päivä joku nöyryyttää kiusaajaa, kuten hän nöyryytti tytärtäni, äiti toivoo katkerassa kirjoituksessaan.

Maailmanlaajuinen näkyvyys löi ällikällä

Emileen epäonnistunut tanssiaisilta sai laajalti näkyvyyttä. Kiusaamistapaus on puhututtanut sekä useilla uutissivustoilla että sosiaalisessa mediassa. Tapausta ei puitu ainoastaan Ison-Britannian lehtien palstoilla, vaan Emileen kohtaama kiusaamistapaus on puhututtanut ihmisiä ympäri maailman.

Teinitytön saama kohtelu ja hänen äitinsä jakamat kuvat saivatkin aikaan tuhansien empaattisten ja Emileetä kehuvien viestien tulvan.

– Hän on todella upea tyttö ja henkilö, joka teki tuon, on luultavasti kateellinen hänelle, eräs aprikoi.

– Minuakin kiusattiin. Toivon, että he, jotka tekivät tuon hänelle, saavat rangaistuksen tai vähintään heidän vanhemmilleen on ilmoitettu, eräs kommentoijista toivoo.

Emilee on edelleen syvästi järkyttynyt kiusaajiensa teosta, mutta niin hän kuin hänen äitinsäkin ovat sitäkin hämmentyneempiä saamastaan huomiosta.

– En voi uskoa, mitä on tapahtunut. Tyttäreni on sanaton saamastaan tuesta ympäri maailman, äiti kommentoi tapahtunutta.

– Vau, haluan ottaa oman aikani kiittääkseni kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat hukuttaneet minut rakkaudellaan ja tuellaan, Emilee kirjoitti häkeltyneenä sosiaalisessa mediassa.

Emilee ei kuitenkaan aio tuoda tekijän nimeä julkisuuteen, sillä hän ei halua saada itselleen lavertelijan leimaa kiusaamisen pelossa. Hän kuitenkin uskoo, että ikävällä välikohtauksella on loppujen lopuksi myös positiivisia vaikutuksia.

– Tapa, jolla ihmiset ovat osoittaneet tukensa, on osoittanut minulle, että voin päästä tästä yli. Tämä tekee minusta vahvemman ihmisen, Emilee uskoo.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja