Teinityttö joutui jättämään koulun tanssiaiset väliin kemoterapian takia – ystävät järjestivät ikimuistoisen yllätyksen

2:17

17-vuotias Molly Harrison joutui jättämään koulun tanssiaiset väliin syöpähoitojen takia. Neuvokkaat ystävät päättivät kuitenkin yllättää hänet, ja järjestivät tytölle omat juhlat muutamaa kuukautta myöhemmin, kertoo muun muassa Daily Mail -lehti.

Vakava sairaus voi yllättää kenet vain. Yllä olevalla videolla Anne-Maria kertoo leukemiaa sairastavasta pojastaan.

Kesäkuussa 2017 16-vuotiaan Molly Harrisonin elämä kääntyi päälaelleen, kun hänellä todettiin imukudossyöpä, Non-Hodking-lymfooma. 

Englannin Cannockissa asuva tyttö oli aiemmin kärsinyt jatkuvasta kihelmöinnistä, hengitysvaikeuksista, yöhikoilusta ja väsymyksestä. Yskäkään ei tuntunut loppuvan.

Molly ajatteli oireiden johtuvan lähestyvien päättökokeiden aiheuttamista stressistä. Viimeisten tenttien jälkeen äiti vei hänet lääkäriin.

Birmingham's Queen Elizabeth Hospital -sairaalassa tehtyjen tutkimusten jälkeen kävi ilmi, että oireiden syy oli syöpä. Kasvain oli jo alkanut tehdä tuhoa hänen keuhkoissaan.

Tieto järkytti

Uutinen tyrmistytti Mollya ja hänen perhettään. He olivat arvelleet, että tytöllä oli astma.

– Mikään muu ei edes ikinä käynyt mielessäni. Tilanne oli epätodellinen. Vanhempani ja hoitajat tulivat kertomaan asian minulle, ja kaikki näyttivät itkeneen, Molly muistelee Daily Mail -lehdelle.

Mollyn hoidot aloitettiin heti diagnoosin jälkeisenä päivänä. Seurasi viisi kemoterapiakertaa ja kolme sädehoitokäyntiä.

Tanssiaisten sijaan syöpähoitoihin

Molly oli aikonut osallistua päättökokeiden jälkeen koulun tanssiaisiin, sillä ne olivat vuoden kohokohta. Syövän takia hänen oli kuitenkin mentävä tanssiaisiltana kemoterapiaan. 

Masentunut tyttö seurasi muiden juhlintaa Instagramin ja Snapchtain välityksellä maatessaan itse sairaalasängyssä.

Ystävät järjestivät yllätyksen

Yllätyksekseen Molly sai huomata, että hädässä ystävä tunnetaan. Neljä hänen lähintä koulutoveriaan päättivät nimittäin järjestää hänelle aivan omat tanssiaiset. 

Tytöt järjestivät juhlat salaa. He kutsuivat mukaan muita Cardinal Griffin Catholic College -koulun oppilaita, opettajia ja Mollyn perheen.

Molly itse sai kuulla tanssiaisista vasta juhlapäivänä. Ystävät olivat narranneet häntä, että kyseessä olisivat hyväntekeväisyystanssiaiset, jonne he olivat varanneet pöydän. 

Juuri ennen juhlapaikalle lähtöä tytölle kerrottiin, mistä oikeasti oli kyse. Molly liikuttui kyyneliin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Onnellisen juhlapäivän lisäksi myös Mollyn tulevaisuus näyttää tällä hetkellä lupaavalta, sillä syöpähoidot näyttäisivät tehoavan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja