Teinityttö ei uskaltautunut koulun juhliin kiusaajien vuoksi – 120 moottoripyöräilijää ja liuta tuntemattomia saapui avuksi

Täysin tuntemattomien ihmisten hyväntahtoisuus voi joskus lyödä täysin ällikällä. Sosiaalisessa mediassa julkaistu kuva auttoi lopulta kiusaamisesta kärsivää 16-vuotiasta teinityttöä saamaan unelmiensa tanssiaisillan.

Englannissa, Gosportissa lukiossa opiskeleva Shannon Purcifer kärsii harvinaisesta kroonisesta paksusuolen tulehduksesta, keliakiasta sekä niveltulehduksesta, ja joutuu sairauksiensa takia usein sairaalaan useiksi viikoiksi kerrallaan.

Useiden sairauksien aiheuttamien poissaolojen takia Shannonin luokkakaverit ovat alkaneet kiusata häntä. Kiusaajat eivät ymmärrä Shannonin sairauksia, eivätkä edes yritä tutustua tyttöön niiden takana.

– Se oli jatkunut jo niin pitkän aikaa. Olin yrittänyt saada sen loppumaan, mutta koulu ei auttanut meitä. Tunsin oikeastaan olevani hukassa. Ei ollut mitään muuta, mitä olisin voinut tehdä, kuin antaa hänen puhua kanssani, kertoo murheellinen äiti, Claire Carstens.

Monissa kouluissa yleiseen kiusaamisongelmaan ei Shannonin koulussa puututtu. Ennakoivalla työllä oltaisiin voitu parantaa tytön kokemuksia, ja eikä hän olisi ehkä jättänyt tulematta yhteen lukion tärkeimmistä illoista.

Lukion tanssiaisten iltana Shannon nimittäin meni äitinsä luokse itkien. Vaikka tytöllä oli kaunis, uusi tanssiaispuku ja hänen poikaystävänsä ja muutamat läheiset ystävät olivat tulossa tanssiaisiin, ei Shannon halunnut lähteä. Kiusaamisen jatkuminen ja pahentuminen oli saanut teinin muuttamaan mieltään. Shannon ei halunnut tuntea itseään vaivaantuneeksi koko illan ajan.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Surullinen äiti julkaisi Facebookiin kuvan tyttärestään uudessa 470 punnan eli yli 500 euron tanssiaismekossa.

– Hän olisi voinut mennä tanssiaisiin ja käyttää tätä kaunista mekkoa, mutta kiusaajien takia hän päätti olla menemättä, Claire kertoo julkaisussa.

Monet olivat liikuttuneita äidin julkaisusta, joka kasvatti nopeasti suosiota. Paikallisen yhteisön jäsenet innostuivat ja halusivat auttaa Shannonia: Pian tuntemattomat vapaaehtoiset saapuivat perheen kotiin laittamaan tytön hiukset, kynnet ja meikin yllätysjuhlia varten.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun Shannon oli valmis lähtöön, saapui paikalle 120 henkilön suuruinen moottoripyöräjengi Gosport Scooter Clubilta. He tulivat saattamaan nuoren naisen hänen omiin yllätystanssiaisiinsa!

– Moottoripyöräilijät saapuivat kadulle. Kaikki tulivat ulos taloistaan katsomaan ja ihmettelemään, mitä tapahtuu, kertoo äiti naapurien reaktioista.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Moottoripyöräsaattue vei Shannonin juhlapaikalle, jossa kiusaajat eivät olleet sallittuja. Tyttöä tervehtivät järjestäjät, joista osaa hän ei edes tuntenut ja jotka olivat järjestäneet hänelle omat upeat tanssiaiset. Paikalla olivat Shannonin poikaystävä ja kaikki läheiset ystävänsä, ja taianomainen ilta oli taattu!

– Oli niin mukavaa nähdä niin monia ihania ihmisiä, ihmisiä, joita emme olleet koskaan ennen tavanneet. Ihmiset halusivat tehdä hänet iloiseksi. Se oli epätodellista, äiti kertoo liikuttuneena.

Juhlissa oli yli 100 ihmistä, vapaaehtoisten täysin ilmaiseksi tekemä buffet, kauniit koristelut sekä tietenkin disko.

– Se oli yksinkertaisesti mahtavaa. Oli upeaa voida puhua kaikille ja kiittää heitä heidän panoksestaan. Se oli parempaa kuin olisin koskaan voinut kuvitella. Paljon parempaa, kuin jos olisin mennyt koulun tanssiaisiin, Shannon sanoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: SoShareThis, Daily Mail, Facebook

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja