Suru-uutinen: valokuvaaja on kuollut yllättäen Bayern Münchenin stadionilla

Bayern Müncheniä vuosikymmenien ajan seurannut valokuvaajalegenda Hans Rauchensteiner on kuollut jalkapallon Bundesliigan huippuottelun yhteydessä Allianz Arenalla, seura tiedottaa. Saksalainen Rauchensteiner menehtyi 72-vuotiaana.

Rauchensteiner oli tekemässä töitään lauantaina Bayern Münchenin ja Borussia Dortmundin välisessä Bundesliigan huippuottelussa. Pian Bayernin 4–2-voittoon päättyneen ottelun jälkeen hän kuitenkin kuoli paikan päällä Allianz Arenalla.

Bayern München luonnehtii Rauchensteinerin kuolleen äkillisesti ja yllättäen. 

– Hans Rauchensteiner oli meille aina vakavasti otettava, reilu ja luotettava kumppani 50 vuoden ajan. Jalkapallo ja urheilu olivat hänen suuria intohimojaan ja tärkeä osa hänen elämäänsä. Sen pystyi näkemään hänen valokuvissaan ja työssään. Hänen valokuvansa kertoivat tarinat ihmisten takana. Hans Rauchensteiner oli suuri hahmo saksalaisessa urheilujournalismissa, Bayern Münchenin toimitusjohtaja ja legenda Karl-Heinz Rummenigge sanoi.

Rauchsteiner kuvasi muun muassa 18 olympialaiset, 9 jalkapallon MM-kisat ja 20 Wimbledonin tennisturnausta. Hän voitti vuosikymmenien saatossa useita arvostettuja vuoden urheilukuva -palkintoja, ja yhtenä hänen helmenään pidetään alla olevaa otosta Bayern Münchenin maalivahdista Walter Junghansista Liverpool-fanien edessä Anfieldilla vuonna 1981. Se oli yksi hänen vuoden urheilukuvana palkituista otoksistaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja