Supertähdet: Tällaisen ihmisen kanssa en seurustele!

Hollywoodin julkkikset paljastavat, minkälaisen ihmisen kanssa eivät lähtisi toisille treffeille. Milloin Reese Witherspoon antaa täystyrmäyksen? Entä minkälaista miestä Jennifer Aniston ei ikinä voisi deitata?

Hollywoodin suosikkijulkkikset paljastavat, minkälaisen ihmisen kanssa eivät suostuisi seurustelemaan. Lue TheFrisky.comin lista!

Reese Witherspoon

Näyttelijätär Reese Witherspoonilla on vain yksi pyyntö treffikumppanilleen – tämä ei saa korjata tähden kielioppia.

– Olin kerran sokkotreffeillä ja hän alkoi korjailla puhettani. Kymmenessä minuutissa tiesin, että treffit ovat ohi. En muista edes mitä sanoin! Älä siis koskaan korjaa kielioppiani. Olen Tennesseesta, sanon luultavasti kaikki asiat väärin, Witherspoon napauttaa.

John Mayer

Muun muassa Jennifer Anistonin ex-miesystävä John Mayer kestää lähes mitä tahansa, mutta ei naista, jolla on ongelmia isäsuhteensa kanssa.

– Rakastin yhtä tyttöä paljon, mutta hän ei voinut luottaa minuun. Se johtui hänen menneisyydestään, hän ei voinut luottaa ensimmäiseen elämänsä mieheen. Siksi laulan isille, että heidän täytyy kohdella tyttäriään hyvin. En vain voi rakastaa sitä tyttöä. Jos tapaan vielä yhden kauniin naisen, jolla on ongelmainen isäsuhde, vannon, että tulen hulluksi! Mayer tilittää.

Jennifer Aniston

Näyttelijätär Jennifer Aniston ei voi sietää miehiä, joilla on selässä karvoja.

– Se on minulle ratkaiseva asia. Muutama karva siellä täällä, niiden poistossa voin auttaa... Mutta voiko sellaiseen mieheen luottaa, jolla on karvainen selkä? hän kysyy.

Jennifer Love Hewitt

Näyttelijätär Jennifer Love Hewitt ei halua saada mieheltä karmivia lahjoja.

– Menin ulos hieman vanhemman miehen kanssa, kun olin 25-vuotias. Hän toi minulle 'N Syncin T-paidan. Luuliko hän, että olen 12? Suurin osa miehistä toisi kukkia tai suklaata! Love Hewitt kertoo.

Kevin Jonas

Jonas Brothers -yhtyeen Kevin Jonas ei voi sietää valittajia.

– Emme juurikaan näe ihmisiä, koska olemme aina tien päällä. En kestä sitä, että soitan tytölle ja hän vain valittaa kamalasta päivästään, Jonas paljastaa.

Serena Williams

Tennistähti Serena Williamsin voi hurmata yksinkertaisesti soittamalla hänelle.

– Se on helppoa. Nosta vain puhelin korvallesi ja soita! hän toteaa.

Jos haluaa saada Williamsin pakenemaan, helpoin tapa on sytyttää savuke tai haukkua hänen perheenjäseniään.

– En pidä tupakanpolttajista tai ihmisistä, jotka eivät kunnioita vanhempia tai perhettä. Perhe on minulle hyvin tärkeä asia.

Katherine Heigl

Katherine Heigl ei halua hoitaa bisnesjuttuja treffeillä. Suurin pettymys hänelle on ollut, kun hänen deittinsä toi Heiglille itsestään kasvokuvan vietäväksi näyttelijättären agentille. Pahinta kuitenkin oli, että hän oli lisäksi ajellut säärikarvansa.

Selena Gomez

Näyttelijä-laulaja Selena Gomez ei halua joutua treffeille hiljaisen miehen kanssa.

– Olin kerran treffeillä todella ujon pojan kanssa. Istuin ja yritin kysyä kysymyksiä ja täyttää kiusallisia hiljaisia hetkiä, hän muistelee.

MTV3/Helmi

Lähde: TheFrisky.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja