Supersuositut Tiktok-tähdet eivät lopettaneet juhlimista koronarajoituksista huolimatta – Los Angelesin pormestari katkaisi luksushuvilasta sähköt ja veden

0:56
Tältä sometähtien pimentynyt huvila näyttää nyt – naapurit kertovat juhlinnasta: "En mahtunut ovestani ulos, kun piha oli täynnä ihmisiä"

Supersuositut sometähdet järjestivät luksushuvilallaan Los Angelesissa syntymäpäiväjuhlat sadoille vieraille koronarajoituksista piittaamatta. Sometähtien juhliminen loppui tällä viikolla, kun Los Angelesin pormestari Eric Garcetti määräsi Hollywood Hillsilla sijaitsevan luksushuvilan sähköt ja veden katkaistavaksi.

Bryce Hall, Noah Beck ja Blake Gray ovat kaikki erittäin suosittuja somepalvelu Tiktokissa, jossa heillä on miljoonia seuraajia. He olivat järjestäneet yhteishuvilallaan suuria juhlia jo aiemmin, vaikka kaupungissa on kielletty ankarasti suurten tapahtumien järjestäminen koronatilanteen vuoksi.

Juhlinta huipentui viime viikonloppuna Hallin 21-vuotis syntymäpäiviin, josta julkaistiin myös useita videoita sosiaalisessa mediassa. Videoissa näkyy, kuinka talo on täynnä ihmisiä. Huvilan pihalla oli lisäksi satoja ihmisiä, jotka halusivat osallistua juhliin.

Hall ja hänen kaverinsa saivat runsaasti negatiivista palautetta sosiaalisessa mediassa vastuuttomana pidetystä käytöksestään. Monet sanoivat, että heidän kaltaistensa somevaikuttajien pitäisi näyttää hyvää esimerkkiä muille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pormestari Garcetti oli jo aiemmin sanonut, rajoituksia rikkovien juhlien järjestäminen kaupungin alueella tulee johtamaan sähköjen ja veden katkaisuun.

Kaliforniassa raportoitu myös monia muita juhlia, joissa on ollut mukana useita sosiaalisen median tähtiä. Esimerkiksi Youtube-tähdet Tana Mongeau, Jake Paul ja James Charles ovat pahoitelleet julkisuudessa osallistumistaan valtaviin kotibileisiin pandemian keskellä.

Useita aiempia valituksia naapureilta

Viime keskiviikkona Garcetti vahvisti, että Hallin, Beckin ja Grayn luksushuvila on pimentynyt, eikä sähköä, kaasua tai vettä enää toimiteta, koska he rikkoivat rajoituksia jatkuvasti varoituksista huolimatta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kolmikko asui aiemmin toisessa huvilassa, jossa he myös saivat valituksia naapureilta juhlimisesta koronarajoituksista piittaamatta. Tuolloin Kalifornian alueella tilanne ei ollut vielä niin pahana kuin nyt.

Tällä hetkellä Kalifornia on mennyt koronatartuntatilastoissa New Yorkin edelle yli 664 000 tartunnalla. Yhteensä koko maassa on noin 5,68 miljoonaa tartuntaa.

Katso artikkelin alussa olevalta videolta, miltä sometähtien pimentynyt huvila näyttää nyt ja mitä naapurit kertovat juhlinnasta: "En mahtunut ovestani ulos, kun piha oli täynnä ihmisiä"

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja