Mainos

Supersuositulta Putous-hahmolta jymy-yllätys: Aina Inkeri Ankeiselle oma elokuva!

MTV3 esittää jouluaaton elokuvana Putous-hahmo Aina Inkeri Ankeisen tähdittämän Ankeisen Joulutervehdyksen klo 20.10.

Ankeisen Joulutervehdys on viikosta toiseen miljoonayleisön saaneen Putouksen kahdeksannen kauden voittajahahmon Aina Inkeri Ankeisen ympärille rakennettu ankean hilpeä TV-elokuva, joka lunastaa paikkansa Samu Sirkan ja Turun joulutervehdyksen rinnalla uutena joulunajan koko perheen TV-klassikkona.

Kolmiosaisessa tarinassa on tiedossa muun muassa pukin kaappausta, aasin piilotusta, menneisyyden haamuja, Aina Inkerille tyypillistä epätyytyväisyyttä ja tietenkin suomalaisten huumorihermoon iskevää katkeruutta. Joulunajan klassikkotarinoissa kierretään Ainan sapekkaan huumorin kautta aina muinaisesta Nasaretista takaisin kotoisan lähiöbensiksen pihalle.

Koko perheen joulukomedia Ankeisen Joulutervehdys on siis täynnä komediaa, jännitystä ja suuria tunteita. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Pilvi Hämäläinen ja Joonas Nordman, joka on myös ohjannut elokuvan. Itse Aina Inkerin lisäksi Ankeisen Joulutervehdyksen rooleissa nähdään valtava liuta Suomen eturivin näyttelijöitä ja viihdyttäjiä, kuten Elena Leeve, Kari Ketonen, Ernest Lawson, Niina Lahtinen, Antti Heikkinen, Roope Salminen, Matti Onnismaa, Mikko Penttilä, Kaisa Hela, Miitta Sorvali, Timo Lavikainen ja Taneli Mäkelä. Elokuvan MTV:lle tuottaa Yellow Film & TV.

Ankeisen Joulutervehdys MTV3-kanavalla 24.12. klo 20.10

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.