Mainos

102 paikkakunnan supersää – juhannus alkaa poutaisena, mutta sitten saadaan vettä niskaan

Juhannusaattoiltana sadetakille ei pitäisi sääennusteiden mukaan olla käyttöä. Vaikka lämpötilat jäävätkin runsaan pilvisyyden myötä viileiksi, sateiden pitäisi huomisiltaan mennessä väistyä.

– Pilvisyys on koko maassa hyvin runsasta, mutta huomenillalla sää muuttuu selkeämmäksi monin paikoin, Forecan päivystävä meteorologi Riikka Lahtinen kertoo.

Aattoaamu saattaa kuitenkin valjeta sateisena, sillä varsinkin maan keski- ja eteläosiin on ennusteen mukaan luvassa paikallisia sadekuuroja. Suuria sademääriä ei kuitenkaan ole odotettavissa.

Pilvinen sää pitää päivälämpötilat kuitenkin matalalla, eikä helleiloittelua ole luvassa. Lämpötilat kohoavatkin korkeimmillaan noin 15 asteeseen. Ennusteen mukaan lämpimintä on huomenna Lounais-Suomessa. Myös Kainuun seudulla saatetaan päästä noin 15 asteeseen.

Lapissa lämpötila pysyttelee 5-10 asteen välillä.


Jos sisältö ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juhannuspäivänä sataa taas

– Sateita on tulossa lauantaina lounaasta, joten juhannuspäivänä saadaan sateita maan länsiosaan. Sen sijaan muualla maassa pilvisyys jatkuu, Lahtinen selvittää.

Vaikka lämpötilojen on määrä nousta lauantain kuluessa, Lounais-Suomea lukuunottamatta, on keskikesän juhlaviikonlopun kesäisin päivä huomenna.

– Pääosin näyttää poutaiselta, Lahtinen vielä vahvistaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.