Suostuisitko asumaan näissä kodeissa? Katso kuvat Belgian "rumimmista rakennuksista"

Belgiassa monet rakentavat talonsa itse ja haluavat kotiensa olevan uniikkeja. Kotien erikoinen ulkomuoto sai bloggaaja Hannes Coudenysin ideoimaan blogin, johon hän kerää rumina pitämiään rakennuksia – katso kuvagalleria miehen löydöksistä!

Jopa harvaan asutussa Suomessa lienee muutamia, jotka ovat tulistuneet naapurustoonsa nousseista talohirvityksistä. Belgiassa tämä on arkipäivää. Pienessä maassa on paljon ihmisiä, ja asumuksia on tiheään.

Belgialainen Hannes Coudenys halusi saattaa tilanteen suuren yleisön tietoisuuteen ja perusti Tumblr-blogin Ugly Belgian Houses. Hän ottaa kuvia rumina pitämistään belgialaisista rakennuksista ja julkaisee ne blogissaan.

– Rumat talot huomaa helposti, sillä ne ovat todella lähellä toisiaan, Coudenys harmittelee.

– Kaikki haluavat rakentamansa talon olevan omaperäinen. Siksi meillä on paljon outoja taloja. Joskus se on ihan hyvä asia, mutta useimmiten huono.

Coudenyksen blogi on huomioitu ympäri maailman. Hän uskoo sen johtuvan blogin ainutlaatuisuudesta ja siitä, että monet ajattelevat kuvatuista rakennuksista samoin kuin hän.

– Etenkin monet belgialaiset ajattelevat kuin minä. Ja tietysti kaikilla on mielipide toisten taloista ja blogi herättää siksi paljon keskustelua.

Viimeaikoina päivitystahti on ollut aiempaa hitaampi. Se ei kuitenkaan johdu keskustelun laantumisesta blogin ympärillä.

– Koostan tällä hetkellä kirjaa rumista belgialaisista taloista ja se vie suurimman osan ajastani.

Katso kuvat Belgian rumimmat talot -blogista

Juulia Jaulimo, juulia.jaulimo@mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat