Suosittua kehonrakentajanaista epäillään dopingrikoksesta – paketista löytyi iso joukko eri steroideja

Floridan Palm Cityssä asuva kanadalainen huippukehonrakentaja Melissa Kate Bumstead, 30, on pidätetty vastaanotettuaan paketin steroideja.

Bumstead pidätettiin perjantaina 10. syyskuuta, kun hän oli vastaanottanut postitse steroideja sisältävän paketin Kanadan Montrealista. Paketin oli kirjattu sisältävän vitamiineja, hierontaöljyä ja t-paidan, mutta sen sisältä paljastuikin kuutta eri steroidia: testosteronia, drostanolonia, trenbolonia, oksandrolonia, mesterolonia ja stanotsololia.

Viranomaiset olivat tutkineet paketin jo ennen kuin se päätyi Bumsteadin haltuun. Etsivä oli saattanut paketin Bumsteadin kotiin Yhdysvalloissa, ja kotietsintä toteutettiin pian sen jälkeen, kun Bumstead oli paketin avannut.

Bumstead pääsi seuraavana päivänä pidätyksensä jälkeen vapaaksi, mutta tapauksen käsittely jatkuu. Bumsteadia vastaan on nostettu kuusi syytettä valvottavien aineiden hallussapidosta ilman reseptiä.

Bumstead ei ollut tuoreeltaan kommentoinut asiaa.

Bumstead on suosiota saavuttanut ammattilaiskehonrakentaja, jolla on Instagramissa 114 000 seuraajaa. Bumstead on voittanut Kanadan kehonrakennusliiton figure-luokan mestaruuden vuonna 2015, ja vuonna 2018 hän oli ykkönen Tampa Pro Figure -kilpailussa.

Lähteet: BarBendInsiderWEAR-TV

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja