Suosikkisarja Heroesin tekijöiden uutuussarja starttaa AVAlla

Kings on kiehtova seikkailuntäyteinen fantasia, jonka nykyaikaan sovitettu tarina perustuu Daavidin ja Goljatin ajattomaan taistoon. Kuvitteelliseen Gilboan kuningaskuntaan sijoittuvan amerikkalaisdraaman tapahtumat keskittyvät urhoollisen sotilaan ympärille, joka joutuu keskelle kauteutta ja valtataistelua.

Heroes-sarjan ja I Am Legend -elokuvan tekijöiden 12-osainen sarja pyörähtää käyntiin miehityksen alla olevan modernin suurkaupungin Shilohin levottomuuksista.

Tapahtumien keskipisteeseen joutuu nuori ja rohkea sotilas David Shepard (Christopher Egan), joka pelastaa vihollisjoukkojen vangiksi joutuneen toverinsa. David joutuu vastentahtoisesti sankarin valokeilaan kun käy ilmi, että hänen pelastamansa sotilas Jack Benjamin (Sebastian Stan) on kuningas Silas Benjaminin (Ian McShane) poika.

David saa osakseen yltäkylläisesti mainetta, mammonaa ja valtaa sekä naisten huomion, joiden joukkoon myös kuninkaan kaunis Michelle-tytär (Allison Miller) lukeutuu.

Pian David huomaa joutuneensa poliittisten kärhämöintien pelinappulaksi ja hänen vihollisensa ovat valmiita mihin tahansa nähdäkseen hänen kaatuvan...

Sarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Susanna Thompson, Eamonn Walker, Sebastian Stan, Dylan Parker ja Marlyne Barrett sekä myöhemmissä jaksoissa mukaan tuleva Yksin kotona -tähti Macaulay Culkin.

Kings AVAlla sunnuntaisin klo 22.00 alkaen 15.4.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja