Suosikkikoomikko avautuu kokemastaan perheväkivallasta: "Muistan, millaista on tulla heitetyksi auton konepellille"

Amy Schumer avautui kokemastaan seksuaalisesta väkivallasta.

Amy Schumer vieraili Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa, jossa juuri uuden elokuvan julkaissut koomikko avautui suhteistaan häntä hyväksikäyttäneiden miehien kanssa. Schumerin mukaan hänen entinen poikaystävänsä sai hänet pelkäämään jatkuvasti.

– Loukkaannuin usein vahingossa. Hän ei tajunnut kuinka lujaa hän tarttui minuun, ravisteli minua tai tönäisi minua. Saatoin kaatua ja loukata itseni. Muistan, millaista on tulla heitetyksi auton konepellille, kuin siitä olisi vain tunteja, Schumer avautui.

Koomikon mukaan hän juoksi usein entistä poikaystäväänsä karkuun. Schumer muistaa, ettei tunnistanut itseään tilanteissa, joissa joutui sieteämään väkivaltaa tai pakoilemaan kumppaniaan.

– Ajattelin, että en ole tällainen nainen. Lopulta tajusin, että ei ole olemassa tiettyä naistyyppiä. Vastaavaa tapahtuu kaikille naisille, koomikko puntaroi.

Schumer kertoi, kuinka mies sai vakuutettua hänelle, ettei hän ole rakastettava ihminen. Schumer oli mieheen rakastunut, joten anteeksiantamisen kynnys oli matala. Mies katui puolisonsa satuttamista, mikä taas sai Schumerin säälimään poikaystäväänsä.

Schumer avautui myös neitsyytensä menettämisestä. Hän oli 17-vuotias ja hänen sen aikainen poikaystävänsä päätti harrastaa Schumerin kanssa seksiä tämän nukkuessa.

– Lapsina meille kerrotaan raiskauksesta tarinoita ja kyseessä on paha mies, joka hyppää jostain puskasta esiin. Lapsille ei kerrota, että todennäköisesti raiskaaja tulee olemaan joku, kenet tunnet todella hyvin. Kyseessä voi olla aviomiehesi tai ystäväsi. Kun se tapahtuu, sitä miettii, että ei halua nähdä tätä ihmistä mätänemässä vankilassa, mutta mitä hän teki, oli väärin ja en antanut suostumustani, Schumer pohtii.

Koomikko on ottanut epämielyttävän kokemuksen osaksi stand-up-rutiiniaan. Hänellä on tapana sanoa keikoillaan, että jos nainen nukkuu, niin lupaa ei ole. Schumerin teini-iän poikaystävä oli väittänyt, että Schumer tiesi mitä oli tiedossa.

– En ollut sanonut mitään suostumuksestani. Hän oli poikaystäväni, rakastin häntä, minun oli kohdattava hänet, olin hyvin vihainen. Raivo jäi sisälleni, en usko, että se katoaa koskaan. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että menetin neitsyyteni raiskauksen kautta, koomikko sanoo.

Nykyään Schumer on onnellisesti naimisissa kokki Chris Fischerin kanssa. Pari vietti Hollywood-tähtien täytteisiä häitään tämän vuoden helmikuussa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat