Suosikkijuontajalle kuraa niskaan kiusallisesta haastattelusta – kohteeksi joutui päihdeongelman kanssa kamppaillut Lindsay Lohan: "Eikö sinun pitäisi olla vieroituksessa?"

9:33
Britney Spearsin holhouksesta kertova dokumentti sai maailman tajuamaan laulajan karun tilanteen – tästä on kyse

David Letterman tenttasi vuonna 2013 televisio-ohjelmassaan Lindsay Lohania, joka oli suuntaamassa vieroitushoitoon.

Yhdysvaltalainen talk show -juontaja David Letterman on joutunut myrskyn silmään haastattelun ansiosta, jonka hän toteutti ohjelmassaan vuonna 2013 näyttelijä Lindsay Lohanin kanssa. Lettermania on arvosteltu tavasta, jolla hän tenttasi kuinka Lohanin kuntoutusprosessi tuolloin eteni vieroitushoidossa ja naureskeli tälle. Tuolloin 27-vuotias Lohan vieraili tuolloin Lettermanin ohjelmassa promotoimassa tulevaa elokuvaansa Scary Movie 5

– Eikö sinun pitäisi olla vieroituksessa? Letterman heitti hämmentyneelle Lohanille lähetyksessä. 

Lohan vastasi kysymykseen kertomalla Lettermanille ärsyyntyneenä päivän, jolloin hänen oli tarkoitus aloittaa kuntoutus, sillä asiaa oltiin puitu näyttelijän mukaan tabloid-lehdissä. Keskustelu vieroitushoidosta ei kuitenkaan päättynyt siihen, vaan Letterman jatkoi aiheesta kyselemällä Lohanilta muun muassa, mistä häntä ollaan vieroittamassa ja montako kertaa näyttelijä oli siihen mennessä ollut vieroittamassa. Studioyleisö reagoi Lettermanin kysymyksiin ja Lohanin vastauksiin nauraen. 

Näyttelijä on tiettävästi kamppaillut riippuvuuksien kanssa läpi elämänsä. Lettermanin haastattelussa Lohan vastaili juontajalle kysymyksiin todeten vähän väliä, ettei aiheesta oltu keskusteltu ohjelman esihaastattelussa. 

– Et voi vitsailla siitä, se on niin ilkeää, Lohan totesi haastattelun lomassa juontajalle. 

Kooste haastattelusta on kiertänyt sosiaalista mediaa tiuhaan viime aikoina. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tätä on niin kammottavaa katsoa nyt, klipin Twitterissä jakanut käyttäjä kommentoi. 

Lettermanin on kritisoitu edustaneen käytöksellään naisvihaa sekä kasvattaneen addiktioihin sekä vieroitushoitoihin liittyvää negatiivista häpeää. Vaikka Lettermanin on kritisoitu käyttäytyneen epäammattimaisella ja röyhkeällä tavalla, on Lohan sen puolesta saanut ylistystä siitä, että hän pysyi rauhallisena tilanteessa, joka selkeästi oli näyttelijälle epämukava ja tukala. Haastattelun päätteeksi Lohan pyyhki myös kyyneleitä silmäkulmistaan. 

Letterman ei ole toistaiseksi kommentoinut kohtaamaansa kritiikkiä haastattelusta. 

Lähde: Deadline

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja