Suosikkijuontaja Esko Eerikäinen täytti 47 vuotta – julkaisi suloisen otoksen vuosien takaa

8:30
Pitääkö miehen olla äijämäinen lihaskimppu? Radiojuontaja Esko Eerikäinen kertoo, millaisia ulkonäköpaineita hän on kohdannut elämässään

Radiojuontaja Esko Eerikäinen hehkuttaa Instagramissa tuntevansa itsensä kiitolliseksi ja onnelliseksi syntymäpäivänään.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen viettää syntymäpäiväänsä 20. lokakuuta. Mittariin pärähti 47 vuotta ja sen kunniaksi Eerikäinen julkaisi Instagram-tilillään syntymäpäiväkuvan vuosien takaa.

Kuvassa pieni päivänsankari on puettu tyylikkäästi ja hän puhaltaa kakustaan kynttilöitä, joita näyttäisi olevan kuusi kappaletta.

Kuvan yhteydessä julkaistun kirjoituksen yhteydessä Eerikäinen kertoo syntymäpäivänään tuntevansa itsensä onnelliseksi ja kiitolliseksi.

–Tasapaino on löytynyt ja kehitys jatkuu. Vieläkin isommin, vieläkin paremmin. Parempi isä, parempi ystävä, parempi mies, parempi työssäni. Aion olla armollisempi ja aion olla itselleni parempi. Elämä on ihana just nyt, juontaja kirjoitti.

Eerikäinen fiilisteli lähestyvää merkkipäiväänsä sosiaalisessa mediassa jo viikko sitten. Tuolloin hän julkaisi lapsuuskuvan, jossa hän itse on vauvana äitinsä sylissä.

Seuraajat kiinnittivät välittömästi huomionsa siihen, kuinka paljon Eerikäinen muistuttaa ulkonäöltään äitiään. Kolumbialaisen äidin ja suomalaisen isän poika syntyi Kolumbiassa ja muutti sieltä Suomeen ala-asteikäisenä.

Ennen radiouraansa Eerikäinen tuli tunnetuksi tanssiryhmä Scandinavian Hunksin jäsenenä. Hänen ja ex-puoliso Martina Aitolehden elämää seurattiin myös kahdessa tosi-tv-ohjelmassa.

Pari meni naimisiin vuonna 2007 vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Värikäs suhde päättyi eroon vuonna 2011. Liitostaan heillä on yhteinen tytär Victoria.

Nykyisin Eerikäinen ja Aitolehti ovat hyvissä väleissä, ja heinäkuussa Eerikäinen kertoi Instagram-tilinsä Stories-osiossa saaneensa tiedusteluja siitä, onko hän palaamassa yhteen Aitolehden kanssa. Eerikäisen mukaan häneltä kysellään asiasta usein. 

– Niin paljon kuin mä Martinasta tykkään ja välitän, niin me ei olla siinä pisteessä oltu pitkään, pitkään aikaan, jossa me edes mietittäisiin tämmöisiä asioita. Kaksi eronnutta ihmistä voi olla hyviä ystäviä keskenään ja mielestäni tämä meidän juttu toimii paljon paremmin kuin mitä esimerkiksi koskaan avioliiton aikana toimi, Eerikäinen kertoi tuolloin seuraajilleen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja