Esko Eerikäinen kertoo onko hän palaamassa yhteen ex-puolisonsa Martina Aitolehden kanssa: "Me tuemme eri tavalla toisiamme"

2:23
Näin Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohueron vaiheet etenivät – katso Aitolehden tunteikas haastattelu

Esko Eerikäinen kertoo saaneensa viime aikoina erityisen paljon kysymyksiä siitä, onko hän palaamassa yhteen entisen puolisonsa Martina Aitolehden kanssa. 

Juontaja Esko Eerikäinen julkaisi 1. heinäkuuta Instagram-tilillään koskettavan otoksen entisestä puolisostaan Martina Aitolehdestä halaamassa parin yhteistä Victoria-tytärtä. Eerikäinen ja Aitolehti olivat naimisissa vuosina 2007-2011.

2. heinäkuuta Eerikäinen kertoi Instagram-tilinsä Story-osiossa saaneensa kuvan julkaisun jälkeen poikkeuksellisen paljon tiedusteluja siihen liittyen, onko hän palaamassa yhteen Aitolehden kanssa. Eerikäisen mukaan häneltä tiedustellaan asiasta usein. 

– Niin paljon kuin mä Martinasta tykkään ja välitän, niin me ei olla siinä pisteessä oltu pitkään, pitkään aikaan, jossa me edes mietittäisiin tämmöisiä asioita. Kaksi eronnutta ihmistä voi olla hyviä ystäviä keskenään ja mielestäni tämä meidän juttu toimii paljon paremmin kuin mitä esimerkiksi koskaan avioliiton aikana toimi, Eerikäinen kertoi julkaisussaan. 

– Me tuemme eri tavalla toisiamme, meistä on tullut ystäviä, me puhumme asioista eri tavalla kuin aikaisemmin, me kasvatamme yhdessä ihmistä yhteiskuntakelpoiseksi. Ja tämä homma on erittäin hyvä. 

Eerikäinen ylistää Aitolehden olevan loistava äiti parin yhteiselle tyttärelle, mutta kaksikosta ei kuitenkaan Eerikäisen mukaan enää koskaan tule pariskuntaa, eivätkä he todella ole palaamassa yhteen. Miehen mukaan kyseisen kuvan taustatilanne oli se, että vanhemmat olivat yhdessä syömässä tyttärensä kanssa ja Aitolehti ei ollut nähnyt hetkeen Victoriaa. Näin ollen kuvassa nähtiin tilanne, kun äiti osoitti kasvaneen ikävänsä tyttärelleen halauksin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Toivon, että joskus löydän itselleni ihmisen. Ja luulen ja tiedän, että Martinakin varmasti löytää itselleen sen jonkun ihmisen. Ja siinä vaiheessa taas kunnioitamme uusia puolisoitamme, jotka tulevat elämäämme. Tähän värikkääseen elämään, jota me elämme, enemmän tai vähemmän julkisesti, Eerikäinen toteaa päivityksessään.

Aitolehti on ollut kuluneen vuoden aikana keskellä kiivasta erokohua, jossa osallisena ovat olleet hänen entinen kihlattunsa Stefan Therman sekä seurapiiritähti Sofia Belórf. Aitolehti ilmoitti pääsiäisenä eronneensa Thermanista, jonka kanssa hän oli seurustellut yhdeksän vuoden ajan. Aitolehden mukaan yksi syistä eroon oli Thermanin suhde Belórfin kanssa. Aitolehdellä ja Thermanilla on yhteinen Isabella-tytär.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja