Suosikkihahmo Seppo Taalasmaa poistuu Pihlajakadulta – toinen rakastettu hahmo palaa

Salatuissa elämissä vuodesta 1999 vuoteen 2013 saakka näytellyt Jarmo Koski hyppäsi Seppo Taalasmaan rooliin 2017 syksyn ajaksi, mutta poistuu nyt sarjasta ainakin toistaiseksi. Äitiyslomalla ollut Sara Parikka tekee puolestaan paluun.

Salatut elämät -sarjan katsojien kestosuosikki Seppo Taalasmaan visiitti Pihlajakadulla tulee pian päätökseensä. Taalasmaata näyttelevä Jarmo Koski poistui sarjasta ensimmäisen kerran vuonna 2013 ja teki paluun Pihlajakadulle syksyn 2017 ajaksi. Koski kommentoi paluutaan keväällä 2017.

– Uskon, että tämä on faneille ilonaihe. Voin valehtelematta sanoa, että ei mene päivääkään, ettei minua pyydettäisi palaamaan sarjaan. Nyt he saavat haluamansa, Koski sanoo.

Hyväsydäminen Seppo on tarjonnut tunteita herättäviä hetkiä sarjassa useiden vuosien ajan.

Seppo Taalasmaata on toivottu Salkkareihin takaisin siitä asti, kun hän poistui Pihlajakadulta neljä vuotta sitten. Hänelle on perustettu jopa erilaisia adresseja. 

– En oikein pysty kävelemään kovin pitkää matkaa julkisilla paikoilla, kun jo joku tulee pyytämään kaverikuvaa. Silloin, kun ei ole kiire, vaihdan mielelläni muutaman sanasen fanien kanssa, Koski sanoo. 

Poissaolonsa aikana mies teki paljon teatterialan töitä. 

Sara Parikka palaa äitiyslomalta ruutuun

Vaikka Sepon lähtö sarjasta on haikeaa faneille, on näyttelijöiden vaihtuvuus normaalia tekijöille. Marraskuun lopulla sarjaan palaa Peppi Puolakkaa näyttelevä Sara Parikka. 10 vuotta sarjassa Peppiä näytellyt Parikka palaa äitiyslomalta. 

– Tuntuu tosi kivalta ja luontevalta palata töihin Salkkareihin. Olen tajunnut äitiysloman aikana, kuinka uniikki ja ihana työpaikka Salkkarit onkaan. Olen todella kiitollinen tästä työpaikasta, hän kertoi aiemmin haastattelussa. 

Salatut elämät arkisin klo 19.30!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja