Suosikkibloggaaja Natalia Salmela paljastaa blogissaan: "Meille tulee kesän lopussa vauva"

Bloggaaja ja yrittäjä Natalia Salmela on raskaana.

White Trash Disease -blogia kirjoittava ja Satokausikalenteria luotsaava Natalia Salmela (o.s. Tolmatsova) on raskaana. Hän paljasti ilouutisen seuraajilleen suositussa blogissaan.

– Meille tulee kesän lopussa vauva. Ihan kreisiä kirjoittaa näin, jotenkin todella konkreettista. Ehkä joku jo saattoikin lukea rivien välistä, että mikään kovin suunniteltu juttu tämä ei ollut, hän kirjoittaa.

Salmelan blogin seuraajat ovat päässeet seuraamaan naisen elämänkäänteitä avoimesti.

Muodista pitävä nainen avioitui ex-miehensä kanssa aprillipäivänä vuonna 2018. Tuolloin moni epäili pariskunnan uutista vitsiksi, mutta lopulta paljastui, että pariskunta todella avioitui aprillipäivänä alle vuoden seurustelun jälkeen. Liitto jäi lyhyeksi, sillä Salmela haki avioeroa keväällä 2019.

Pian tämän jälkeen Salmela löysi uuden Jontte-rakkaan, josta hän kertoo myös avoimesti blogissaan. Salmela kertoo jo ostaneensa Jonten kanssa suloisia vauvavaatteita ja muita tarvikkeita pienokaiselle.

Perhe on innoissaan uudesta tulokkaasta.

– Olen antanut itselleni siimaa innostua ja iloita, Salmela kirjoittaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja