Suomidiskon kuningas Frederik kertoo: Nuoruuden rakkaus särki sydämeni

Koko kansan Casanova ja nuorista tyttöystävistä tutuksi tullut laulaja Frederik kertoo kokeneensa riipivän rakkauden nuoruudessaan, muttei ole koskaan tavannut naista, jonka voisi viedä vihille. Frederikin mielestä avioliitto instituutiona on kokenut muutoksen ja nykyisin erotaan turhan helposti.

Suomalaisen tanssimusiikin veteraani Frederik on ollut neljä kertaa rakastunut elämänsä aikana, mutta se oikea ei ole tullut vastaan, vielä. Ensirakkauden särkemä sydän on kovettanut miehen, eikä hän ole pystynyt asettumaan aloilleen.

– Ensimmäinen tyttöystäväni, jonka kanssa olin 8 vuotta, jätti minut ja tapasi heti uuden miehen, laulaja muistelee vuosikymmenien takaista suhdettaan.

– Se, että tyttö oli pettänyt minua, oli niin saakelinmoinen henkinen isku, etten vielä tänä päivänäkään ole siitä toipunut. Pettymys ja loukkaantuminen olivat todella kova pala!

Nuori laulajan alku oli jonkin aikaa kahden naisen ristitulessa, kun tunteet veivät molempiin suuntiin. Miehen mukaan on aivan mahdollista olla rakastunut kahteen naiseen.

– Rakastuin ensimmäisen eroni jälkeen toiseen naiseen, mutta eksäni halusi minut takaisin. Olin rakastunut kahteen naiseen samaan aikaan ja rakastelin heidän kanssaan vuoroviikoin, mies kertoo.

Avioliitto instituutiona menettänyt merkityksensä

Frederik uskoo, että nykypäivänä erotaan liian heppoisin perustein ja avioliitto on menettänyt merkityksensä.

– Kun ensimmäinen kärhämä tulee, niin heti ollaan valmiita eroamaan. Avioliitto on nykypäivänä ihan fuulaa, mies lataa.

– Minulla on pitkiä seurustelusuhteita takana, mutta en tiedä miksi en ole koskaan avioitunut. Olen varmaankin ainut suomalainen heteromies, joka ei ole ollut aviossa.

Muusikon villi elämä on myös houkutellut vääränlaisia naisia tavoittelemaan sinkkumiestä.

– Raha-asiat on kunnossa, on auto ja asunto, joten siitä ei pitäisi olla kyse. Ehkä avioliiton pelko on jäänyt aiemmissa suhteissa kokemistani asioista, mies tuumailee.

Ikäerolla ei ole merkitystä

Frederik seurusteli useamman vuoden yli 30 vuotta nuoremman neidon kanssa. Ikäero on miehen mukaan nostettu aivan turhaan esille.

– Sitä saa seurustella vaikka papukaijan kanssa, jos siltä tuntuu. Nuorempi nainen tuo uusia näkökulmia asioihin ja uusia muotivirtauksia elämään.

Urheileva mies ei ole päästänyt itseään repsahtamaan. Ennen kaikkea hän haluaa näyttää hyvältä daamilleen, mutta olettaa myös kumppanin pitävän itsestään huolta.

– Käyn kaksi tai kolme kertaa viikossa spinningissä ja body pumpissa. Minulla ei ole kaljamahaa, mutta ei kukaan nainen minua huolisikaan, jos olisi, mies summaa.

Studio55/Jonna Jauhiainen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja