Suomalaistähti Andrei Alén näyttelee samassa elokuvassa Jude Law'n kanssa: "En voi kuin kehua häntä"

Roba-sarjankin uudella tuotantokaudella näyttelevällä Andrei Alénilla on rooli elokuvassa, jossa näyttelee myös tähtinäyttelijä Jude Law.

Katso videolta kooste MTV:n kevään 2019 lanseerauksesta!


Rallilegenda Markku Alénin poika, näyttelijä Andrei Alén pääsi näyttelemään samassa elokuvassa kuin maailmantähti Jude Law. Elokuva on nimeltään Nest, ja sen on ohjannut jännitysdraamaelokuvansa Martha Marcy May Marlene ohjauksella ihastuttanut Sean Durkin.

Elokuva kertoo englantilaisesta liikemiehestä (Jude Law), joka pitkään Yhdysvalloissa asuttuaan on tehnyt henkilökohtaisen konkurssin ja palaa Englantiin selvittelemään asioitaan.

Alén esittää elokuvassa bisnesmiestä, jolta Jude Law'n hahmo yrittää kavaltaa rahaa. Suomalaisnäyttelijän osuudet kuvattiin Lontoossa.

Myös Tuntemattomassa sotilaassa Rahikaisen roolin näytellyt Alén vaikuttui siitä, miten tavallista maailmantähden kanssa näytteleminen on.

– Kokemus oli mieletön, ja elokuvasta tulee hieno. Jude Law on todella mukava, huomaavainen ja kannustava. En voi mitään muuta kuin kehua häntä, Alén sanoo.

Alen tähdittää myös MTV3:n poliisisarja Roban uuden 4. kauden jaksoja, jotka nähdään keväällä 2019 C Moren suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat