Suomalaistähden tyly kohtelu hämmästyttää NHL:ssä – "Häntä ei kunnioiteta"

Boston Bruinsin Tuukka Rask on tehnyt pitkän ja upean uran maailman kovimmassa kiekkoliigassa. Tähtiveskari ei kuitenkaan ole onnistunut voittamaan kaikkia puolelleen.

Bruinsin tunnetusti varsin vaativat fanit eivät ole yksimielisesti Raskin takana. Mies loisti esimerkiksi NHL:n kevään 2019 pudotuspeleissä, mutta tappio seitsemännessä finaalissa aiheutti paljon kritiikkiä suomalaista kohtaan.

Monet Raskin joukkuekaverit ovat tehneet useaan otteeseen selväksi, että he arvostavat häntä. Bruinsin tähtipakki Torey Krug esitti oman näkemyksensä tällä viikolla.

– Hän (Rask) on luultavasti yksi Boston Bruinsin historian parhaista maalivahdeista… häntä ei vain kunnioiteta, kommentoi Krug.

NESN-kanavan Lauren Campbell kertoi Krugin kommentista Twitterissä.

Stanley Cup -voittaja Patrick Sharp hämmästeli puolestaan Raskin tilannetta NBC Sports Bostonin The Camera Guys -ohjelmassa.

– En ole koskaan ymmärtänyt Raskiin liittyvää negatiivista puhetta Bostonissa. Ehkä pystyn ymmärtämään fanin näkökulman asioihin, mutta katsokaa miten hän pelaa. Tuukka Raskilla on takanaan mahtava ura, hän on nyt parhaimmillaan ja häntä spekuloidaan Vezina Trophyn (NHL:n parhaan maalivahdin palkinto) saajaksi. Hän ei ole edes pelannut paljon tällä kaudella. Luottaisin ehdottomasti Tuukka Raskiin, jos olisin Bostonissa, ylisti Sharp.

Katso julkaisut alta.

Lue myös:

    Uusimmat