Suomalaistähdeltä mieletön osuma – kiskaisi pallon puolesta kentästä maaliin

Helmareiden Eveliina Summanen oli mainiolla pelipäällä, kun suomalaisen seurajoukkue Kristianstad kohtasi Djurgårdenin. Summanen onnistui tekemään ottelussa kauden ensimmäisen osumansa Ruotsin Damallsvenskanissa.

Kristianstad haki vieraskentältä komean 4-1-voiton ja Summasen iskemä osuma oli upeaa katseltavaa. Kristianstad johti ottelua kahdella maalilla ensimmäisen jakson jälkeen. Summanen sai oman saumansa toisen jakson alussa. Upea kaukolaukaus puolesta kentästä yllätti yhdysvaltalaisvahti Kelsey Daughertyn.

Ottelussa nähtiin myös toinen suomalaismaali, kun vaihdosta sisään tullut Jutta Rantala sinetöi loppulukemat 4-1 ottelun viime minuuteilla. Kristianstad nousi voittonsa myötä kiinni kolmanteen tilaan. Eskilstuna on tasapisteissä, mutta se on pelannut yhden ottelun vähemmän.

Rantala ja Summanen ovat mukana, kun Helmarit pelaa vajaan viikon päästä MM-karsintoja. Suomi kohtaa 21. lokakuuta vieraissa Georgian ja 26. lokakuuta Olympiastadionilla Irlannin.