Suomalaispariskunta vihittiin I Love Me -messuilla – katso kuvat

Suomalaispariskunta vihittiin tänään 12.10. Helsingin Messukeskuksessa Hääjuoksu-tapahtuman päätteeksi I Love Me -messuilla tunnelmallisessa tilaisuudessa pariskunnan lähipiirin ja messuvieraiden nähden.

Jukka Mertanen ja Katrin Kreen astelivat avioliiton rauhaisaan satamaan vauhdikkaan ja leikkisän juoksutapahtuman päätteeksi Messukeskuksessa. Päätös Messukeskuksessa avioitumisesta oli syntynyt hetkessä.

– Meidän oli alun perin tarkoitus mennä naimisiin marraskuussa jollakin urheilukentällä. Meille kuitenkin ehdotettiin, että voisimme avioitua Hääjuoksu-tapahtuman yhteydessä ja kerroin asiasta silloin Jukalle, Kreen kertoo.

Pariskunnalle oli tärkeää, että heidän häänsä järjestetään erikoisessa paikassa, joka jää pitkäksi aikaa mieleen.

– Ei meidän tarvinnut kuin katsoa toisiamme toisiamme silmiin ehdotuksen jälkeen, niin oli selvää, että me menemme täällä naimisiin, Kreen hymyilee.

Mertanen ja Kreen tapasivat toisensa toukokuussa 2009. Pariskuntaa yhdistää intohimo urheiluun ja erityisesti juoksuun.

Hääjuoksu villitsi tulevat avioparit

Ennen häitään Mertanen ja Kreen osallistuivat yhdentoista muun hääparin kanssa Suomessa ensimmäistä kertaa järjestettyyn Hääjuoksu-nimiseen tapahtumaan. I Love Me–messujen yhteydessä lokakuussa 2013 järjestetyn yli 200 metriä pitkän morsiamenkantokilpailun pääpalkintona oli Olli Lindroosin suunnittelema upea uniikkisormus.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Mikko Jylhä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja