Suomalaismiehen baarikommellus: Iskemään tullut ranskalainen nainen olikin mies!

Suomalaisseurue sai vuonna 2005 osakseen odottamatonta huomiota lomamatkalla Ranskan Annecyssa. Porukka eksyi vahingossa hieman erilaiseen baariin kuin oli suunnitellut.

– Olimme erään harrastajaporukan kanssa lomalla Ranskassa, ja yhtenä iltana päätimme lähteä yhdessä ulos syömään ja viettämään iltaa, kertoo Maija.

Illallisen jälkeen seurue sai todeta, että paikallisilla yökerhoilla oli turistien makuun turhan kova hinta- ja pukeutumistaso.

– Eräänkin yökerhon ovella portsarilla oli valkoinen puku päällä. Hän katsoi meitä päästä varpaisiin, ja me mietimme, että nyt ei olla Suomessa, olisi pitänyt pukeutua paremmin. Kun selvisi, että sisäänpääsymaksu oli 16 euroa henkilöltä, päätimme jatkaa matkaa eteenpäin.

Seurue löysi pian baarin, jonka ovella ei näkynyt portsaria, ja johon ei siten ollut myöskään sisäänpääsymaksua.

– Haimme juomat ja menimme istumaan. Musiikki vaikutti hyvältä, ja totesimme, että tästä tulee varmasti hauska ilta.

– Jossakin vaiheessa ihmettelin hetken ajan sitä, miksi baari oli hiljainen eikä siellä ollut paljon väkeä, vaikka sisäänpääsykin oli ilmainen. Muistan miettineeni, että outoja nuo ranskalaiset, kertoo Maija.

Ilta toi mukanaan sutinaa

Pian baaritiskille ilmaantui vaaleahiuksinen nainen. Nainen oli pukeutunut mekkoon ja korkokenkiin. Juoman ostettuaan neiti lähestyi suomalaisseuruetta, ja istuutui seurueessa olleen miehen viereen.

– Hän nojautui suomalaismiestä kohti, niin kuin naiset nyt yleensä nojaavat hieman etukenoon, kertoo Maija.

Seurue huomasi kuitenkin, että ranskatar olikin naisen hepeniin pukeutunut mies.

– Huomasimme läheltä katsottuna, että naisella oli erittäin suuri rintakehä ja muutenkin hän oli pitkä ja karskin oloinen.

"Suomalaismies suu mutrulla"

Suomalaiset tajusivat silmiään hieraistuaan tulleensa transvestiittibaariin, eivätkä enää ihmetelleet baarin tyhjyyttä.

Ranskalaismies oli kuitenkin jo ehtinyt iskeä silmänsä suomalaismieheen ja jäi tekemään tuttavuutta. Ihastuksen kohteena ollut suomalaismies pysyi punastelustaan huolimatta kohteliaana.

– Meillä muilla oli kyllä varsin hauskaa sitä katsellessamme, mutta kyseisellä miehellä oli hieman tukalat oltavat ja suu ihan vähän vain mutrulla.

Kohteliaasti kotiin

– Miehet juttelivat englanniksi toisilleen, ja me muut siinä vieressä enemmän tai vähemmän tirskuimme. Joimme oluet kyllä aika nopeasti loppuun melkein väärään kurkkuun asti, muistelee Maija.

Juotuaan drinkkinsä loppuun, seurue päätti lähteä takaisin vuokramökilleen. Ihastuksen kohteena ollut suomalaismies lähti seurueensa mukaan jättäen ranskalaismiehen kylmäksi.

– Mies jäi ihan hyvissä mielin baariin istumaan ja toivotti meille vielä mukavaa loppuaikaa Ranskassa, Maija muistelee.

– Tämä oli matkan ainoa kerta, kun kävimme viihteellä. Sen jälkeen emme uskaltaneet lähteä minnekään, totesimme vain että ei tuo ranskalainen yöelämä oikein sovi tällaisille turisteille.

* Haastateltavan nimi on muutettu.

Studio55.fi/Siiri L'Ecuyer

Kuvat: Colourbox.com


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55 etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme Studio55:läisille juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä tarinasi lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja