Suomalaismallit valloittivat New Yorkin – katso kuvat Marimekon näytöksestä!

New Yorkin muotiviikoilla debyyttinsä tehnyt Marimekko oli valinnut ulkomaisten mallien joukkoon myös kaksi suomalaista mallilupausta. Ann Marie Annikkimäki ja Oona Chanel edustivat arvostetulla catwalkilla tottuneesti kansainvälisten mallikaunottarien joukossa.

New Yorkin muotiviikoilla sai paljon kansainvälistä huomiota alkuviikosta. Vaikka muotinäytös toteutettiin suuren maailman tyyliin, oli mallikaunottarien joukkoon valittu myös kaksi suomalaista mallia.

Kansainvälisten mallikaunottarien joukkoon pisti positiivisesti silmään kaksi upeaa vaaleaverikköä. Kuinka ollakaan, molemmat heistä ovat suomalaisia malleja, jotka edustivat brändin kotimaata itsevarmoin askelin, herättäen huomiota skandinaavisilla pirteillään ja eksoottisilla luonnonvaaleilla hiuksillaan.

Suomalaismalli Ann Marie Annikkimäki asteli catwalkilla upeana Marimekon kuvioidussa tunikassa. Annikkimäki on upea suomalainen mallilupaus.

Myös suomalainen Oona Chanel oli valittu esittelemään yllään Marimekon uutuuksia. Ulkomailla jo tovin työskennellyt Chanel on niin ikään näyttävä vaaleaverikkö.

Lue myös:

Tykkää AVAsta Facebookissa!

AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja