Suomalaiset valitsivat: He olivat Linnan upein pari!

Lähes 3 500 suomalaista äänesti Linnan upeimmaksi pariksi vuoden poliisiksikin valitun Marko Forssin ja tämän vaimon. Katso, ketkä muut nousivat kärkisijoille vuoden 2011 Linnan juhlissa!

Lähes 3 500 suomalaista kävi äänestämässä Linnan juhlien upeinta pariskuntaa. Vuoden 2011 suosikkipariksi nousi vuoden poliisiksikin valittu Marko "Fobba" Forss vaimoineen – pari kahmi peräti 50 prosenttia äänistä! Forss kantoi yllään poliisin juhlapukua ja hänen vaimonsa säteili tyylikkään siniharmaassa, olkaimettomassa iltapuvussa.

Toiselle sijalle ylsi pop-tähti Jenni Vartiainen avopuolisonsa Jukka Immosen kanssa 14 prosentilla äänistä. Kolmanneksi upeimmaksi pariksi 12 prosentilla äänistä nousi jääkiekkoilija Ossi Väänänen ja hänen vaimonsa, malli Mirella Koullias. Illan neljänneksi näyttävin pari oli rokkari Mike Monroe ja vaimonsa Johanna Fagerholm – 10 prosenttia vastanneista antoi heille äänensä.

Muita ääniä saivat Tarja Halonen ja Pertti Arajärvi, Mikael ja Maria Jungner, Leena Harkimo ja Timo Kousa sekä Ilkka Kanerva ja Elina Kiikko. Kymmenen prosenttia vastanneista äänesti omaa valintaansa. Näin äänestäjät perustelivat vastauksiaan!

Linnan upeimmat parit TOP 3

1. Marko Forss vaimoineen

2. Jenni Vartiainen ja Jukka Immonen

3. Ossi Väänänen ja Mirella Koullias

– Marko Forssin puku oli poikkeava perus pukukoodista ja teki minuun syvän vaikutuksen. Linnan juhlat olisivat voineet pyöriä Marko Forssin ja hänen vaimonsa ympärillä.

– Marko "Fobba" Forss, koska tyrmistyin hänen maskuliinisesta ulkomuodostaan heti hänen reteästi lompsittuaan ovesta sisään. Antaisin mitä vain, jotta olisin saanut olla Tarjan käsi sen puristellessa Fobban seksiä tihkuvaa kouraa.

– Marko "Fobba" Forss vaimoineen. Varsin mieleenpainuva parivaljakko!

– Marko loisti komeassa poliisipuvussaan niin makeasti, ettei voinut muuta kuin tykätä. Markon vaimo myös loisti hänen seurassaan.

– Marko Forss vaimoineen. Melkoisen komia pariskunta. Ei voi muuta sanoa.

– Forss oli komea ja edustava ilmestys univormuineen eikä upea, tyylikäs puoliso ainakaan laskenut pisteitä. Siksi ääneni heille.

– Väänänen ja Koullias! Upea, pitkä pari. Asukokonaisuus tuki hyvin toinen toistaan.

– Mirellalla kaunis mekko yllään, lisäksi kampaus ja meikki huolella suunniteltu. Ossi sai olla ylpeä puolisostaan ja hänkin komeana rakkaansa rinnalla. Kerta kaikkiaan upea pariskunta.

– Monroen puku oli persoonallinen, "rock", mutta tarpeeksi juhlava presidentinlinnan juhliin. Vaimon puku oli herkkä. Puolisoiden asut eivät riidelleet keskenään, vaan täydensivät toisiaan.

– Mike Monroe ja Johanna Fagerholm! Mike näytti puvussaan tosi komealta ja Johannan keijumainen asu sopi sen kanssa hyvin yhteen.

– Marko Forss vaimoineen edustaa sitä tyylikkyyttä, jota vain suomalainen rivipoliisi voi edustaa. Kauniin vaimonsa kanssa he muodostavat ehdottomasti illan edustavimman pariskunnan.

– Kyllä tuo Fobba vaimoineen ovat molemmat todella upean näköisiä. Hieno virkapuku Fobballa ja vaimo on tyylikäs ja kaunis.

– Väänänen edusti tyylikkäänä, sekä Mirellan puku ja kampaus olivat aivan uskomattoman kauniit. Lätkäpelaajat osaavat kyllä aina pukeutua niin, etteivät petä, esimerkiksi viime vuoden naiskiekkoilijat.

– Jenni Vartiainen ja Jukka Immonen. Parin tyyli on sopusuhtainen. Jennin puku on elegantti ja arvokas, eikä liian "varietee". Tanssiaispuvut eivät kuulu linnaan. Jennin puvun väri on rohkea mutta asusteet, helman pituus, meikki ja hiuslaite sen verran hillityt että kokonaisuus toimii hyvin. Monen muunkin parin asut olivat kauniita mutta joko parin värivalinnat eivät täsmänneet yhteen tai naisen puku oli liian yliampuva.

– Elina on kuningatar, mikä tyyli! Ja Kanerva on presidentti jo valmiiksi ilman tuunausta, olisipa vain vaikka pihlajan korkuinen niin vielä parempi,mutta hyvä tällaisenaankin.

Myös he saivat ääniä

Jani Toivola avopuolisoineen! Luoja, että oli suloinen ja onnellisen näköinen pari.

Saido Mohamed. Upea puku ja traditiot näkyivät. Kauniit hiukset myös.

– Illan näyttävin ja upein pariskunta oli Reijo ja Pirkko Hongisto. Yhtenäinen ja tilanteeseen paremmin kuin hyvin sopiva kokonaisuus syntyi, kun molemmilla oli yllään Etelä-Pohjanmaan kansallispuvut.

Olli Immonen ja vaimonsa Eveliina. Eduskunnan nuorin on aina pukeutunut asiallisesti, mutta nyt nuoret vanhemmat olivat paneutuneet asiaan.

Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen – pelkästään Satun upean olemuksen takia!

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja